Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A kövér nők egy része miért...

A kövér nők egy része miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
Nekem a stílusukkal van bajom, meg hogy állandóan köpködnek a náluk vékonyabbakra. Ez annyira undorító hozzááláás, és kb csak a túlsúlyosaknál jellemző. Egy vékony nő nem szól be egy ducinak, vagy ha igen, akkor el van hordva mindennek. Bezzeg amikor fordítva megy a szurkálódás a kövér nők felől az teljesen normális, és a vékonyak ne legyenek felháborodva. Hangsúlyozom: ez csak a túlsúlyosak EGY RÉSZÉRE jellemző, tehát nem mindenkire.
2019. aug. 10. 13:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%

Gimiben volt 5 dagadtabb lány osztálytársam, csak tőlük kaptam a csonti jelzőt (meg a girhest is), qrvára nem jóindulatú megjegyzés volt. Egyszer dagadtoztam le az egyiket, kaptam is egy pofont (ő meg egy intőt).

Most meg izmos nőként kapom a kokszosqrva jelzőt két dagadt kolléganőmtől. Persze csak a hátam mögött, a képembe meg emailekben pedig mosolyognak. Azt sem tudják, hogy néz ki egy kokszos nő. De ilyen roggyantaknak nem is kell bizonyítani semmit.

Szerinted mennyire volt jó a kamaszkorom? Felnőttként lepereg, én jól nézek ki, ők nem.

2019. aug. 10. 19:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szörnyű sok önbizalomhiányos nő van a világon. Függetlenül attól hogy kövér, sovány,átlagos azért érzi jól magát mert másokat bánthat, de ez egy sérült ember védekező reakciója lehet. Akár az is állhat a háttérben hogy kiskorában piszkálták az alkata miatt és így akarja megbosszulni, de ez nem segít hogy begyógyítsa a rajta esett sebeket.

De ez nem jelenti azt hogy Te, Kedves Kérdezőbilyenné kell válj mert ez a kérdés is eléggé hajaz ebbe az irányba. Az ilyen emberek csak arra várnak hogy elfogadják őket de tanácstalanok azzal kapcsolatban hogy ezt hogyan érjék el.

Illetve előfordulhat az is hogy szimplán bunkó, valamiért az ő sovány/ kövér testét tarja tarja ideálisnak

2019. aug. 10. 20:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Szörnyű sok önbizalomhiányos nő van a világon. Függetlenül attól hogy kövér, sovány,átlagos azért érzi jól magát mert másokat bánthat, de ez egy sérült ember védekező reakciója lehet. Akár az is állhat a háttérben hogy kiskorában piszkálták az alkata miatt és így akarja megbosszulni, de ez nem segít hogy begyógyítsa a rajta esett sebeket.

De ez nem jelenti azt hogy Te, Kedves Kérdezőbilyenné kell válj mert ez a kérdés is eléggé hajaz ebbe az irányba ;). Az ilyen emberek csak arra várnak hogy elfogadják őket de tanácstalanok azzal kapcsolatban hogy ezt hogyan érjék el.

Illetve előfordulhat az is hogy szimplán bunkó, valamiért az ő sovány/ kövér testét tarja tarja ideálisnak és feljogosítva érzi magát arra hogy másokat megbántson... bele se gondolva abba mennyire rosszul tud ez esni a másik félnek

2019. aug. 10. 20:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Vannak olyan emberek, akik mindig a másikat méricskélik, hangosan véleményezik, persze negatívan, mert az a cél, hogy saját maguk tűnjenek jobbnak azáltal, hogy mindenki más rossz.
2019. aug. 11. 13:05
 15/15 anonim válasza:
Én fiú szemszögből azt tapasztalom, hogy a ducibb lányok valamiért alpárian viselkednek nem csak a vékony lányokkal hanem mindenkivel főleg társasagba iskola/munkahely stb. Hangoskodnak cikizni próbálják akit csak lehet, kelletik magukat, kiabálgatnak stb undoritó, több ilyet tapasztaltam mint olyan duci lanyt aki normális ember módjára viselkedne. Elhiszem, hogy valahogy fel akarnak tűnni, de ne így könyörgöm.
2020. febr. 28. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!