Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A kövér nők egy része miért...

A kövér nők egy része miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
Nekem a stílusukkal van bajom, meg hogy állandóan köpködnek a náluk vékonyabbakra. Ez annyira undorító hozzááláás, és kb csak a túlsúlyosaknál jellemző. Egy vékony nő nem szól be egy ducinak, vagy ha igen, akkor el van hordva mindennek. Bezzeg amikor fordítva megy a szurkálódás a kövér nők felől az teljesen normális, és a vékonyak ne legyenek felháborodva. Hangsúlyozom: ez csak a túlsúlyosak EGY RÉSZÉRE jellemző, tehát nem mindenkire.
2019. aug. 10. 13:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
45%
Én pont forditva tapasztalom, mindig a girhes csajok azok akik megszólják, cikizik a ducibbakat.
2019. aug. 10. 13:55
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez oda-vissza megy. Milliószor hallottam már, hogy nők közösen kibeszélnek valakit, és előkerül mindig, hogy milyen kövér, milyen dagadt, stb. :D
2019. aug. 10. 14:05
 3/15 anonim ***** válasza:
58%
Na megjött az ugyeletes kövér is az első válaszoló személyében :) Ha valaki azt mondja egy túlsúlyos emberre, hogy duci, az már egyből girhes. Észkombájn
2019. aug. 10. 14:30
 4/15 anonim ***** válasza:
90%

Ez NEM a "túlsúlyos nök", hanem az "emberek" egy részére igaz.

Ha csak ezen az oldalon olvasod végig a kövér-sovány kérdéseket, ott mindkét oldalról találsz böven beszólogatós kommenteket: a vékonyak szerint a teltebb valaki zsírdisznó, a molettebbek szerint meg girhes csontkollekció a vékonyabb valaki. De emellett van rengeteg, aki nem sovány, nem kövér, mégis beszólogat mindenkinek, söt nem cska a súlya, hanem minden egyéb ok miatt is.

Szerintem te valamiért kicsit egyoldalúan látod a kérdést, gondolom, vékonyabb vagy és több mindenki piszkált emiatt, ezért vagy érzékenyebb erre.

2019. aug. 10. 14:42
 5/15 anonim ***** válasza:
49%

Én személy szerint soha nem bántottam sem élőben, sem vizuális környezetben sem az átlagos testalkatúakat, sem a vékonyabbakat.

Engem viszont többször cseszegetnek a túlsúlyos miatt, nem egyszer a hátam mögött. Olyanok bálnáznak le, akiknek fogalmuk sincs, mi van a túlsúlyom mögött.

2019. aug. 10. 15:43
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem kövér vagy vékony női viselkedés. Teljesen mindegy, hogy kövér vagy vékony vagy. Ha prímitíven ostoba akkor beszólsz másoknak. Ha értelmes, normális felfogású akkor nem. Én túlsúlyos vagyok. De soha nem szóltam be vékony embereknek. De a páromnak szoktam mondani ( nem hangosan, hogy más is hallja), ha jó alakú lányt látok, hogy " úú de jó lenne, ha ilyen alakom lenne, nem panaszkodnék!" Vagy de jó neki, biztos nem hízik attól, hogy ránéz 2 gombóc fagyira, nem úgy mint én" De szoktam mondani szintén a férjemnek ha nálam is kövérebb nőt látok, hogy: " Ilyenkor erős az elhatározásom, hogy kezdjek valamit magammal, mert nem szeretnék ennyire túlsúlyos lenni..

Viszont hallottam már veszekedéset vékony, kövér lány között.

A vitát a vékony kezdte azzal, hogy kritizálta a kövér nőt, hogy ő elsüllyedne szégyenében ha olyan kövér lenne, és olyan ruhát viselne mint a nő. A kövér nő erre azt mondta, hogy inkább marad kövér, mint olyan büdös izzadságszagú mint a vékony lány. ( tény, hogy tényleg kellemetlen izzadságszaga volt, mint aki több napja nem fürdött)

De szerintem mindig az szól be súlytól függetlenül akinek nincs sok esze.

2019. aug. 10. 17:21
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyàltalàn nem testsúlyfüggő, hogy ki kinek szólogat be. A fejekben van gond.

Én làttam màr mindkettőre bőven példàt. De, a vékony/ àtlagos testű emberek is undorító módon beugatnak még annak is akinek köze nincs a kövér túlsúlyos léthez. Mindössze nem modellvékonyak. Szem és fültanúja voltam nem egyszer ilyesminek. Pl amikor a 174 centis baràtnőmnek a vékonyabb osztàlytàrsunk a zsírdiszó megnevezést hasznàlta 67 kilója miatt. Holott teljesen normàlis alakja volt.

Én magam kövér vagyok, több mint 20 kgt fogytam eddig, még van mit bőven. A legtöbb beszólàst kifejezetten vékony emberektől kapom és kaptam életemben. És nem, nem hasznàltam se a gebe, se a girhes de csontos, se semmilyen jelzőt, mert nem süllyedek arra a szintre ahol ők vannak. Ellentétben azokkal akiknek màs boldogsàguk sincs az életben, csak hogy engem, vagy màs súlyproblémàval küzdő embert b...sztassanak, ahelyett, hogy sajàt magukkal lennének elfoglalva.

2019. aug. 10. 17:30
 8/15 anonim ***** válasza:
20%
Mert egyszerűbb másokra irigykedni és kifogásokat találni, mint lefogyni. Persze mondhatja a magáét a vékonyakra, attól még dagadt marad. Kb annyira fontos a véleménye, mint a szegényeké a gazdagokról.
2019. aug. 10. 18:23
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
A ma 18:23-as a tipikus a vékonyabb(?), de beszólogatós valakinek.
2019. aug. 10. 18:28
 10/15 anonim válasza:
100%
Én azt kérdezném meg hogy miért szólogatnak be az emberek teljesen ártalmatlanul az embereknek? Naponta hallom random emberektől hogy fogyjál le, hasonló dolgok , dolgozom rajta és nem vagyok annyira kover hogy folyik rajtam a zsir es ne lehessen megkerulni. De igy nagyon nehez motivaciot szerezni ha folyton piszkalnak. Gondolom egy nagyon vekony ember is megkapja. Mi lenne ha bejen hagynank egymast es mindenki menne a sajat dolgara? Ja alomvilagban elek..
2019. aug. 10. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!