Túlsúlyos lányok/nők! A ti hajlataitokban is besötétedett a bőr? (belső comb, hónalj)
Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 15:50
1/11 anonim válasza:
sajna, igen. a körömvirág krém legyen a legjobb barátod:)
3/11 anonim válasza:
Sötét? Mitől? Kosz? vagy penész?
4/11 anonim válasza:
Estleg van valami képed róla. Nekem a combomon vannak ilyen pirosas csikok.
5/11 anonim válasza:
egyik válaszolo írta hogy penész..penész az eszed tokját...
a combon belül,közel a nemiszervhez azért sötétebb,meg barnás mert összedörzsölődik a bőre a duciknak...de ez normális párkapcsolatoknál nem akadály szerintem...én is duci vagyok,olyan a bőröm de csak belül a combomnál..páromnak semmi baja vele...és nekem sincs:)
6/11 anonim válasza:
én is mosdok rendesen,mégis ilyen nekem is a combom.a körömvirág krém tényleg jó rá.én babáknak valót szoktam venni és tényleg tök jó.
7/11 anonim válasza:
halványítja a krém?? Mert nekem is olyan.. és elég zavar:S
8/11 anonim válasza:
A piros csík az stria, a gyors növéstől/hízástól lehet.
9/11 anonim válasza:
ma 16:41
Az nem kosztól olyan, hanem kidörzsölődik. Szinte minden este zuhanyzok (már csak azért is, mert a futástól leizzadok), és mégis olyan, pedig nem vagyok 100 kilós, és a combomon nincs is sok felesleg.
10/11 A kérdező kommentje:
naponta 2x is fürdök, tudom, hogy az elhízástól olyan és igen, le kéne fogyni rajta is vagyok, de nem megy egy csettintéssel, főleg annak nem, aki ilyennek született... normálisak válaszát köszönöm
2010. júl. 12. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!