Most mi lesz? Lentebb.
52 kgrol lefogytam 47 kilora. -dieta + meforal( IRemvan) (168 cm)
Azota..7 honapja egyaltalan nincs menstruáciom.(azelott is két havonta volt) Lehet ez a fogyás miatt?
Most joval tobbet eszek mint eddig, hogy visszajöjjön a lement kg, hátha akkor megint megjön. Most már 50 kg vagyok. Remelemhetem, hogy "visszaáll"a ciklusom ha még hizok?

De miért kaptál Meforalt 52 kilósan? A Meforal kifejezetten túlsúlyos cukorbetegek, IR-esek kezelésére van.
Nem tudom, mitől nincs menzeszed, a metformintól pont hogy rendbe kéne jönnie. Menj vissza az orvoshoz.
Magas volt a cukrom is... gondolom azert irta fel a gyogyszert
En arra tippeltem, hogy az alacsony sulyom a ludas

Szia ne haragudj hogy így írok de muszáj kiírnom, aggódok ne hogy bajod legyen belőle.
Mindenképp egyél többet egészsés ételeket, mert szerintem is a sovány testalkatod miatt lehet ez.
Ne aggódj ha nem hizol, csak egyél normálisan és ne fogyj.

Irtam fentebb, hogy visszavettuk a gyogyszer mennyiségét, el is indult a hizas :)
Csak azt nem ertem, ha tenyleg a testzsir hianya miatt marad el, más ennyire vékony lányoknak, hogyhogy nemlesz ilyen problémajuk?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!