Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elegem van az egészből! Mit...

Elegem van az egészből! Mit rontottam el? Örökre kövér maradok?

Figyelt kérdés

Azt tudni kell,hogy egy éve kb.20 kilóval több voltam. Eleinte nem fogyókúráztam csak elhagytam az antidepresszánst és a sok stressz miatt -és ezek mellé időm se volt akkoriban- visszaállt a súlyom a gyógyszer előtti 63 kilóra végül lement 58-ig. Aztán ért valami és elkezdtem zabálni ismét visszaugrott 63 kilóra. Áprilisban megelégeltem és belekezdtem egy kalóriaszámolós történetbe. 1400 kalóriát fogyasztottam ebbe volt nagyjából 100gramm fehérje 120-130 gramm szénhidrát néha kevesebb is és akkor több fehérje a maradék zsír. Le is ment a súlyom 53-55 kilóra,de azóta a menstruációm teljesen felborult :( Azzal kezdődött hogy az első hónap után 3 hét után jött meg,most pedig már egy hetes csúszásokkal úgyhogy kb 10 napis tart a pms vizesedek a bokámon csuklómon,iszonyatosan feszült vagyok zsíros a bőröm/hajam. Össze-vissza eszek egyszer mindent megennék utána nincs semmi étvágyam.

Amúgy életmódomat tekintve könnyű fizikai munkát végzek heti 40 óra plusz pár túlóra. Sportnak heti 2x-5x aerobik,spinning,futás,bicikli,úszás néha súlyzós edzés. Sétálni is sokat sétálok kb napi 10000-20000 lépés között. 156 centi vagyok 23 éves. Kevés lett volna az életmódomhoz ez a kalória? Vagy a szénhidrát? Attól tartok lehet beleszámoltam a poliolokat is. Vagy mi lehet az oka? Régen sokkal egészségtelenebb fogyókúrákat is csináltam csak talán több cukorral mégsem történt ilyen. Mit tehetnék? 50 kiló szeretnék lenni...

2019. aug. 2. 19:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szedsz magnéziumot, B vitamint? Omegazsírsavakat? Eszel halat? Ennyi sport, és stressz mellett, figyelj oda az ásványi-anyag bevitelre!
2019. aug. 2. 23:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Doki. Ha itt orvosok válaszolnának, akkor ők is azt mondanák. Ebből nem lehet csak annyit tudni, hogy probléma van.
2019. aug. 2. 23:01
 13/15 anonim válasza:
Igen a hormonjaidnak nem tetszett a hirtelen fogyas. Es ha azert mutat a merleg 55 kilot mert az IZOM akkor pusztan arrol van szo, hogy testkepzavaros vagy. De az antidepik elhagyasatol is felborulhatott a hormonod. En is annyi centi vagyok mint te, es 52 kilo. Neharagudj, engem anorexiasnak csufolnak:) ugyhogy nehez elkepzelnem a problemadat.
2019. aug. 3. 04:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Először is, nem vagy kövér, távolról sem.

Ha a hormonjaiddal, menzeszeddel gondok vannak, akkor lehet, hogy már túlságosan is lefogytál. Ennyi mozgás mellett lehetsz rendesen izmos. Plusz az se mindegy, mit eszel, lehet jó makrókat összehozni egészségtelen ételekből is. Pl. ha étolajat és margarint használsz, nem ártana lecserélni valami jobbra. Előttem említették az omega 3-at, szerintem is jó ötlet lenne szedned. Vitaminhiány is elképzelhető, de ezt így nehéz megmondani, mert nem sokat írtál az étrendedről.

2019. aug. 4. 07:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Mindig ugyanannyi kcalt viszel be?

Ha igen, akkor menj orvoshoz! Lehet hogy vmi cukorbeteged van.

2019. aug. 4. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!