Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen étrendet tudnátok...

Milyen étrendet tudnátok ajánlani? Vagy diétát?

Figyelt kérdés
1 hónap alatt szeretnék leadni pár plusz kg-ot.
2019. júl. 30. 21:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

fehérje dús étrend, 1300-1500 kcal, kevés szénhidrát, erősítő és kardio edzés

nekem ez vált be, de nem írtad hány kiló vagy, fiú vagy lány, meg semmi plusz infót, úgyhogy azt írom amit én csinálok

2019. júl. 31. 08:34
 2/2 anonim ***** válasza:
57%

Mindenkinek màs. Nekem a szénhidràtszegény diéta jött be, több fehérjével és zsírral. A tàpanyagok minőségén, arànyain való vàltoztatàs nekem jobb eredményt hozott minden szempontból. A kalóriamegvonàsban nem hiszek, nekem nem vàlt be. ( Ettől persze még màsnak lehet jó, ha azzal érzi jól magàt)

Ha elfogadsz egy tanàcsot, ne egy hónap alatt akarj lefogyni. Az ilyen direkt hatàridők nem tesznek jót lelkileg. Stresszel és meg fog viselni ha nem jön össze, mivel a test nem egy robot. Bonyolult a fogyàs mechanizmusa, nagyrészt hormonok befolyàsoljàk. Főleg ha ilyen rövid az a hatàridő. Nem szerencsés.

2019. júl. 31. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!