Miért van az, hogy kilóra fogyok, de centire nem?
Figyelt kérdés
2 és fél hónapja kezdtem fogyózni, szépen apránként mennek le a kilók, ennek örülök. 105 kilóról kezdtem, most 93 vagyok. 6 hete centivel is megmértem magam, és azóta bár a mérleg szerint lement 7 kiló, centiból pont nulla. Sehol, egyetlen milliméter sem. Ez miért van és hogyan lehetséges? Akkor honnan tűnt el az a 7 kiló? Még ha a legelején lennék, talán meg tudnám magyarázni, hogy csak víz a nagy része, ilyesmi, de előtte már lement 5 kiló.2010. júl. 11. 22:02
1/17 anonim válasza:
Valszeg szépen kifogyod az izmot a zsír alól.
2/17 A kérdező kommentje:
ez azért nem jutott eszembe, mert sok fehérjét eszem és rengeteget mozgok (másképp azt hiszem nem ment volna ez a fogyás), szóval lehet más oka is?
2010. júl. 11. 22:15
4/17 A kérdező kommentje:
és egyébként, még ha ki is fogynám a zsír alól az izmot, az nem mutatkozna meg centikben?
2010. júl. 11. 22:18
5/17 anonim válasza:
a 7 kiló az egy jó adag víz és némi izom
magasságod? korod? mit, mikor, és mennyit eszel ill. mit sportolsz?
6/17 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok és 171cm. kétnaponta reggel 7kor elmegyek egyet kocogni (20 inkább séta, 30 perc valós kocogás, futásnak nem nevezem, mert azt még nem bírnám). előtte csak egy kis vizet iszom. utána negyed kilenc felé 2 szelet piritós (teljes kiörlésű), pulykasonkával (hozzá retek, paradicsom, paprika, mikor mi), délelőtt gyümölcsöt eszem (cseresznye, sárgadinnye, málna, áfony, barack vagy eper). ebédre, általában 1 óra körül változó, hal, grillezett pulyakmell vagy csirkemell, zöldségkörettel, omlett vagy saláta. délután Actimelt iszom, elrágok pár répát, mert imádom, este pedig sovány túrót szoktam enni vagy natúr joghurtot, ezt 6 óra körül. mikor ezek kicsit leülepedtek, jönnek a hasizom, karizom, lábizom és egyéb gyakorlatok, aztán ahogy éppen kedvem van, elmegyek úszni, biciklizni vagy kocogok egyet meggint (bár általában ha reggel már volt, akkor este mást csinálok). vasárnap könnyebb napot tartok, akkor csak sétálok egy nagyot. hát kb. ennyi, nem tudom, mit csinálok rosszul.
2010. júl. 11. 23:16
7/17 A kérdező kommentje:
ja, és minen nap legurul kb. 3 liter bubimentes víz, meg néha levest is eszem ebédre.
2010. júl. 11. 23:17
8/17 anonim válasza:
Szerintem jó úton haladsz!Ha eddig kitartottál emellett a szép terv mellett,ne légy türelmetlen.Laikus vagyok,de valami zsírégető táplálék feltétlenül kell.Ananász,almaecetes víz-ilyenekről hallottam.
9/17 anonim válasza:
ekkora túlsúllyal, ha kocogsz kinyírod a térded
és ilyen kevés kajával meg rákényszeríted a szervezeted, hogy raktározzon vagyis gyakorlatilag mindent, amit eszel megpróbál zsírként tárolni....
10/17 anonim válasza:
Szerintem nem kevés a kaja, rendszeresen eszel keveset, így lehet fogyni! Hagy izomból fogysz, azt kétlem, hiszen sportolsz is! Szép eredményt értél már el! Légykitartó!
Sajnos nem tudom megmondani, hogy centiben miért nem látszik. Próbálj meg egy szakirányú fórumon segítséget kérni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!