Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet igy elni?

Hogy lehet igy elni?

Figyelt kérdés

[link]

Ehetsz gyrost. Szosz es pita nelkul azaz semmit

Ehetsz rantott csirket panir nelkul

Azaz semmit

Az ilyen megvonasos dolgoktol kikeszulok. Kaloriadeficittel fogytam 10kilot ugy hogy ettem mindent csak kevesebbet es tobbet mozogtam. Akkor meg mire jo ez az ertelmetlen sanyargatas?

2019. júl. 25. 13:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
Nem jo semmire. Olyat is hallottam, hogy valaki a pizzériába konyhamérleggel ment. Az is durva. Én biztos nem sanyargatnám magam ennyire.
2019. júl. 25. 13:17
 2/11 anonim ***** válasza:
62%

A testesítéshez nagyon fontos tudnunk hogy miből mennyit viszünk be. Konkrétan napi kb 5-10 percembe kerül kimérni a kaját és aztán beírom myfitnesspalba és kész.

Meg mi az hogy a natúr csirkemell az semmi?

Napiszinten eszem és nem mondanám hogy semmi😂 Nem igazan vagy tisztában a dolgokkal..

Nekem megéri "így elni" mivel egészséges vagyok és jól érzem magam a bőrömben.😀

2019. júl. 25. 13:54
 3/11 anonim válasza:
61%

Én is kalóriadeficittel fogytam 16kg ugyanugy mint te ettem mindent csak kevesebbet és többet sportoltam.

És én sem értem h valaki h bírja ki h ugy éljen h nem eszek finom kajákat..

2019. júl. 25. 15:03
 4/11 anonim ***** válasza:
30%
Van akinek szüksége van hasonló korlàtozàsokra, különben hízik. Ez van. Mit nem lehet ezen felfogni? Nekem pl szénhidràt visszaszorítàs kell és odafigyelés, különben sokat és gyorsan hízom. Ezt dobta a gép. Màsképp nem tudok fogyni hosszabb tàvon pedig életben maradni sem, ha nem koncentràlok rà, hogy mit eszem.
2019. júl. 25. 16:41
 5/11 anonim ***** válasza:
26%

Én nem értem miért magadból indulsz ki.

Szerinted a natúr csirkemell rizzsel rossz ízű? Vagy a gyros hús zöldségekkel? Szerinted ezeket valamiféle kínszenvedés megenni? :D

Egyébként meg lehet abban a 10 percben jobban érzed magad, ha natúr csirke + rizs helyett sültkrunplit eszel, hamburger, és somlóit, valóban abban a 10 percben jobban érzed magad, de tapasztalatból mondom, hogy a nap maradék 23 óra 50 percében sokkal jobban fogod érezni magad, és sokkal több energiád lesz, ha olyanokat eszel, amikre a testednek valóban szüksége van. Ugyanis a testünknek eszünk és nem az ízlelőbimbóinknak.

U.I.: Egyébként is jobban jársz, ha nem a kajálástól várod a boldogságot!

2019. júl. 25. 16:54
 6/11 A kérdező kommentje:
Én megértem aki nem igy gondolkodik. Egeszsegetekre. De miert kell lepontozni ha vki meg siman kaloriadeficittel fogyott le?
2019. júl. 25. 18:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, de én egyet értek kérdező.

Én 160 cm 79 kg vagyok.

De a csirkemellett és úgy minden baromfit utálok. Ne mondja nekem valaki hogy évek óta azt a natúr száraz szálkás csirkét rizzseé enni olyan jól esik..

Én inkább akkor semmit se eszek, ha nem finom.

Ennyi erővel lehetne rágni fűrészport is nem?

Én inkább megeszek egy jó szószos gyrost ebédre és utána nem vacsorázok, mint hogy ízetlen vackokat egyek.

Persze én vagyok ilyen szerencsétlen hogy évek óta napi 1500 kcal, lehetőleg alacsony ch élek és ennyi vagyok aki meg lángost eszik fagyival ebéd UTÁN az meg 52 kg...Igazságtalan a dolog, utálom.

2019. júl. 26. 11:45
 8/11 anonim ***** válasza:
23%

Ja és nem csak az lehet egészséges aki tiszta izom és csirkemellett méreget..

Én lehet hogy 79 kg vagyok de megmásztam a Kazbeket 2 éve minden gond nélkül. Vagy 38 hetes terhesen felsprinteltem a hatodikra és nemzetközi projektet vezettem le.

Mivel egészségesebb aki csirkemellet méreget nálam? Nem hiszem hogy ezen múlik..

2019. júl. 26. 11:48
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem az az egészséges, aki csirkemellet méreget, hanem az, aki azt juttatja be a szervezetébe, amire a szervezetnek szüksége van, és nem azt, ami ízlik neki.

A szervezet pompásan elvan a csirkemell-rizs kombóval, és semmi szüksége utána egy desszert somlói galuskára és a hatalmas glukóz/inzulin löketre. Arra az ízlelőbimbóidnak van szüksége.

2019. júl. 26. 12:04
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

De nem függ össze az egészséggel akkor sem.

Én eszek somlóit is pl épp a kedvencem, csirkét meg 15 éve nem ettem mert a hideg ráz mindenféle tollas lény megevésétől, ha hús akkor disznó/őz/szarvas/marha meg hal esetleg és ennyi. De mégse vagyok egészségtelen, 6 éve még csak náthás se voltam, hegyet mászok, munkából mentem kb szülni, és császármetszés után 3 héttel már túrázni voltunk babástól. Nem hiszem, hogy annyira mélységesen beteg lennék.

Ellenben van testépitő barátom, kollegám aki éjjel nappal pont a csirke rizs meg hal kombót ette csak meg pár dolgot. Tavaly kiderült hogy súlyos Chron beteg..Szóval nem sok az összefüggés.

2019. júl. 26. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!