Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az otthoni torna ér valamit?

Az otthoni torna ér valamit?

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ér. 25 kilót fogytam úgy, hogy edzés céljából nem nagyon tettem ki a lábam a lakásból, nem jártam konditerembe se. Otthon tornáztam, szobabicajt, taposógépet, ugrálókötelet használtam, Rubint Rékás meg mindenféle tornagyakorlatokat csináltam hetente 5x.
2010. júl. 11. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze persze! A lényeg, h folyamatos legyen! Én is mindig itthon tornázom pl ugrókötelezem, futok stb!
2010. júl. 11. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
én csakis itthon tornázom különböző videókra, amiket a netről szedtem össze, és fél év alatt fogytam is, és az alakom is sokban változott. úgyhogy persze, ér valamit! a lényeg, hogy mozogj. persze a kinti sportok annyiból előnyösebbek, hogy a friss levegőn vagy. :)
2010. júl. 11. 20:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Nektek pedig gratulálok, ügyesek vagytok!
2010. júl. 11. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!