Ha lefogyok az ujjaim is vékonyabbak lesznek?
Figyelt kérdés
Nem drasztikus fogyásra gondoltam, ilyen 4-5 kikot dobnék le. Az a baj, hogy rövidek az ujjaim és ilyen "gyerekkezem" van, ami nagyon zavar.2016. máj. 15. 23:15
11/14 A kérdező kommentje:
meg van novesztve :)
2016. máj. 30. 10:30
12/14 anonim válasza:
Igen. Még a csont is ki fog látszani. :)
13/14 anonim válasza:
Tudom, nem a fogyáshoz kapcsolódik elsősorban, de ha nude, bőrszínű árnyalatú lakkot használsz a hosszú körmeidre, az is hosszítja!:) Remélem tudtam segíteni.
14/14 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy alaki ezert szeretne vagy ne szeretne, mert neked gyermek kezed van. Egyebkent ennyi fogyas is meglatszik, neked valoszinu fel fog tunni, de masnak nem biztos, mert nem erre szoktak fokuszalni szerintem az emberek.
Masreszt pedig, vannak allandosult zsirszovetek, pl a tenyeren, talpon, amelyek meg az erosen ehezo afrikai embereknek is megvannak, mert a termeszet igy rendelkezett, ezeket nem nagyon tudjuk lefogyni. Masreszt az ujjlerccsontjaid vastagsagatol is fugg az, hogy milyenek az ujjaid.
En no vagyok, magas , vekony kezem van, hiaba lenne par kilo, amit ledobhatnek, mert en ezt orokoltem apukamtol. De tenyleg abszolut nem ez szamit senkinek, hanem inkabb a szemelyiseged stb :) ezen ne akadj fenn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!