Főtt csirkelábat bőrével együtt?
Figyelt kérdés
Mindenütt azt olvasom, hogy a csirkét bőre nélkül süssük-főzzük és bőre nélkül együk.
A csirke-lábról nem tudom a bőrét lehúzni, akkor azt úgy azzal együtt főzve megehetem???
2014. okt. 6. 16:48
11/17 A kérdező kommentje:
Jelentem megfőztem, megaludt, finom lett...
2014. okt. 11. 08:00
12/17 anonim válasza:
Ha zselatint tesz bele az nem igazi kocsonya. Lehet csirkelábból finom kocsonyát főzni babérlevél, szemes bors, sok fokhagyma és vigyázz a sóval, mert, ha sok a só nem alszik meg.
13/17 A kérdező kommentje:
1. Zselatin nem volt benne, azért kellett a láb
2. Nemcsak láb volt, a csirkének más egyéb részéhez kellett a láb azért, hogy biztosan megaludjon
3. Sok lett, meg is aludt, felét lefagyasztottam, tegnap kivettem, újra-forraltam, ma már el is fogyott.
De azért köszi!!!
2014. okt. 17. 18:34
15/17 anonim válasza:
Nem vagyok valami nagy csirkeszaki ,de szerintem a sültcsirkének finom,ropogós a bőre és nekem mindig azt mondták kicsi koromban,hogy nagyon egészséges és egyem meg.Ennek ellenére,a főttcsirke bőrét mind a mai napig nem eszem.
16/17 anonim válasza:
Ezt most miért írtad? Nem ez volt a kérdés. Amúgy meg mindenhol mondják nem egészséges a csirke bőre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!