Főtt csirkelábat bőrével együtt?
Mindenütt azt olvasom, hogy a csirkét bőre nélkül süssük-főzzük és bőre nélkül együk.
A csirke-lábról nem tudom a bőrét lehúzni, akkor azt úgy azzal együtt főzve megehetem???
Hát igen!
Csak a Dukán-diétánál a csirkét bőre nélkül írja, és nekem támadt egy olyan elvetemült ötletem, hogy mi van, ha csirkéből főzök egy jó adag kocsonyát???
De hogy az finom is legyen, kell bele a lába is, aminek viszont soha az életben nem húztuk le a bőrét.
(Persze koppasztáskor azt a külső sárga bőrt igen, de most nem arról a bőrről beszélünk!)
Mi a véleményetek???
Ha sertésből főzöm a kocsonyát, benne a köröm, a füle-farka, amitől biztos, hogy megalszik.
Most nem ehetek egyelőre mást csak csirkét bőre nélkül, és ha kocsonyára éhezek, akkor a lába nélkül nem garantált, hogy az meg is alszik. :)))
Vagy most hónapokig várjak, míg kocsonyát ehetek????
Az üzletben vásárolt csirke-láb konyhakész. Csak át kell nézni.
A bőr tartalmaz olyan anyagokat, amire a szervezetnek szüksége van.
Sokaknak nem, vagy jóval kevesebbet kéne költeni a Q10 tablettákra, ha ennék az állati bőrt. Abban ugyanis van bőven, ráadásul nam szintetikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!