Sokat eszek mert ki van tágulva a gyomrom. Szeretnék ezen változtatni hogy a gyomrom szűkebb legyen de nem tudom hogyan kezdjek hozzá a gyomrom szűkítéséhez?
Figyelt kérdés
fogyókúra,#fogyás #éjség csökentés
2013. ápr. 5. 14:37
1/8 anonim válasza:
Csak pár napot(esetleg egy hetet) kéne kibírnod, normális mennyiségű étel bevitelével. Össze tud szűkülni hamar. :)
2/8 anonim válasza:
Zsíros, húsos ételektől, zöldségektől előbb jóllaksz, kevesebbet elég enni belőlük.
Nem emelik meg a vércukor, és főleg az inzulinszintedet, később leszel éhes, eleve nagy vércukorszint ingadozás nélkül fogyni fogsz (ha van felesleged).
3/8 anonim válasza:
Annak van kitágulva a gyomra aki étkezéskor annyit fogaszt amennyi csak belefér.
Többször egyél kevesebbet. Reggelire főleg keveset. Állva egyél. Folglal el magad olyan dolgokkal hogy ne legyen időd enni.
4/8 anonim válasza:
Ezzel nagyon vigyázz, és ha csak egy kis eredményt is elértél, állj le. Én sajnos átestem a ló túlsó oldalára, és ha meg kell ennem egy normális adagot, már a felétől hányingerem lesz. Nagyon óvatosan ezzel !!!
5/8 anonim válasza:
ez egy tévhit, hogy az embernek szűk vagy tág a gyomra. a gyomor mindig ugyanakkora - ezt egy patológustól tudom. az agyad befolyásolja, hogy mennyit eszel, innentől csak rajtad áll.
7/8 anonim válasza:
Egyél mindig pár falatot, főétkezésre pedig féladagot. Kerüld az édességet, szénhidrátot, cukrozott italokat. Pár napig biztosan korogni fog a gyomrod, és nagyon éhes leszel, de utána kevéssel is jól fogsz lakni, és fogyni fogsz. Tapasztalat, 20 kg. fogytam így.
8/8 LilikeHelloKitty válasza:
Várj egy kicsit normál adag megevése után. Ne félj,nem meredsz éhes(ha ez nem segit,igyál vizet. Sokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!