Kezdőoldal » Fogyókúrák » Dukan diéta » Szerintetek a képen látható...

Szerintetek a képen látható alkat durván kövér, kövér, vagy elviselhető?

Figyelt kérdés
[link]

2012. nov. 12. 11:01
1 2 3 4 5
 41/50 anonim válasza:
Szerintem egy rubensi alkat. A tartása nem szép, a keze nem kiművelt, de az alkatával semmi baj nincs az égegyadta világon.
2012. nov. 27. 19:42
 42/50 anonim válasza:
KELLESZ BABY!
2012. nov. 28. 22:19
 43/50 anonim válasza:
Egyértelműen kövér, de nem annyira, hogy a lefogyás beláthatatlan távlatokat jelentsen.
2012. nov. 30. 03:35
 44/50 anonim válasza:
kövér
2012. nov. 30. 15:28
 45/50 Adrienn12 válasza:
Én szerintem ez elviselhető. (NEM AZÉRT MONDOM MERT NEM AKARLAK MEGSÉRTENI)
2012. dec. 2. 18:33
 46/50 anonim ***** válasza:
Csinos:) Az első osztály mindig párnás. Ha kellő életkedvvel és mozgásigénnyel párosul fölösleges harcolni ellene. Az ember értékét, erejét az életkedv adja, nem pedig a fitneszklub , szolárium, a műmell, vibrátor és a mesterséges megtermékenyítés:) Üdv
2012. dec. 3. 06:50
 47/50 anonim ***** válasza:
Kövér. :S
2012. dec. 4. 11:46
 48/50 anonim ***** válasza:

Olvastam közben, hogy ez már a " korrigált " változat, ahogyan te írtad. Mindenképpen plusz pont az, hogy lényegében fogytál, ugyanis ha van kitartásod és erőd hozzá, akkor nem az számít, hogy most milyen vagy, hanem az, hogy nagyon esélyes vagy rá, hogy még ennél jobb is legyél.

Van még mit leadni, de ezt te is tudod. És ez a lényeg. Ugyanúgy folytasd, ahogyan eddig csináltad és elfogod érni a végső célod is.

Azért azt megjegyzem, hogy a legnehezebb része nem mindig a kezdet. Ha valakin nagyon sok felesleg van akkor abból könnyebb leadni. Minél inkább haladsz lefelé, annál nehezebb lesz fizikálisan, mivel a tested már nehezebben adja le a kilókat. De mentálisan ha fel vagy készülve rá, akkor ez is menni fog.

2013. febr. 8. 17:36
 49/50 anonim válasza:
Láttam én már durván kövér embert, na de ez nem az!
2013. febr. 16. 08:28
 50/50 anonim válasza:
Jah persze jó értelembe!!!!
2013. febr. 16. 08:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!