Kezdőoldal » Fogyókúrák » Dukan diéta » Szerintetek a képen látható...

Szerintetek a képen látható alkat durván kövér, kövér, vagy elviselhető?

Figyelt kérdés
[link]

2012. nov. 12. 11:01
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
hát ledöbbentem a durván kövér válaszoktól mert én is kb ilyen vagyok csak még a mellem kétszer akkora mint a tied.:(Milyen módszerrel fogytál ilyen sokat?
2012. nov. 12. 18:08
 22/50 A kérdező kommentje:
Sport és kaja megválasztása.Sokat harcoltam, és még fogok is, főleg ha megáll de nem akarom feladni, amíg nem leszek a normál kategoriában! Mert sem egészségügyileg, sem pedig esztétikailag nem jó :( Tudom, és változtatni akarok !
2012. nov. 12. 18:12
 23/50 A kérdező kommentje:
Azt mondják, az igazság fáj, és valóban!!! Nem mondom, hogy nem bánt, hogy még ennyi küzdelem után is durván kövérnek tartanak:( De ez ad erőt a folytatáshoz! Köszi mindenkinek!!!!
2012. nov. 12. 18:13
 24/50 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Én voltam, aki írta, hogy a durván kövér és a kövér között vagy. Nagyon ügyes vagy, hogy ennyit leadtál. Tudom, hogy milyen nehéz, mert én is nagyon kövér voltam, de ma már 52 kiló vagyok, és megéri! Sok sikert neked is!

2012. nov. 12. 18:19
 25/50 A kérdező kommentje:
Köszi aranyos vagy:) Elfogadok mindent:) Mert érdekel mindenki véleménye. Örülök, hogy leírjátok, mert tényleg visszajelzés, hogy mennyit kell még melóznom !!!
2012. nov. 12. 18:23
 26/50 anonim ***** válasza:

Én nem tartalak durván kövérnek, csak kövérnek. A durván kövér kétszer ekkora.

Mennyi vagy? Ha gondolod priviben. 100 körül tippellek (hasonló vagyok én is, 97), bár magasságot nem tudok nálad (én 167 körül). :)

Kitartást, én a fotó naplómon szontyolodok el, -10 kg-nál járok és kevés a változás, de most indul be igazán!!!

2012. nov. 12. 21:20
 27/50 anonim ***** válasza:

És ne szontyolodj el, sokan taposásból írják a válaszukat! Itt GYK-n nagyon szeretnek alázni az emberek.

Akinek nem inge, ne vegye magára!

2012. nov. 12. 21:21
 28/50 A kérdező kommentje:
Ugyan :) Nem sértődök be semmin, hiszen vállalom ezeket amikor kiírom a kérdést. 171 cm vagyok jelenleg 108 kg és 80 0 min amit el szeretnék érni
2012. nov. 12. 22:39
 29/50 anonim ***** válasza:

azt jól is teszed ha nem sértődsz meg,mert semmi értelme a tények ellen lázadni.

szerintem megvan a 40%os testzsírod,szóval igen,ez már igencsak kövér,és ez már fizikálisan is akadályozhat,szóval a durván kövér mindenképpen.

ezt továbbgondolva,inkább a testzsírszázalékod csökkenését kövesd figyelemmel,ne a súlyt elődlegesen,ha diétázni fogsz.

és hogy ne csak tényszerű legyek:),

ez a csaj is kb 100 kilóról indult 2 gyerek után 28 évesen-

[link]

szóval nincs lehetetlen.

2012. nov. 12. 23:46
 30/50 anonim ***** válasza:

Nem durván kövér de kövér.

Ebből még egy 10-15kg-t le kéne dobni.

Száműzni kell a nassolást, a felesleges szénhidrátokat, a cukros üdítőket és az alkoholt az étkezésből.

Ehelyett inkább húst, zöldséget és mértékkel tejterméket kéne enni. Nem is beszélve a szénsavmentes ásványvízről.

Ja, és heti 3-4 alkalom 1 órás sport feltétlenül szükséges.

Tempós séta, futás, aerobic (akár otthon is), bicikli, úszás stb...

2012. nov. 13. 12:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!