Ha Atkins diétánál néha több a szénhidrát/nap, mint 20g az nagy baj?
Nem rég kezdtem, ez a 19. nap. eddig 5 olyan nap volt amikor több lett a szénhidrát, egyszer lett 46 egyébként 40 alatt maradt. Így is működhet vagy erre figyeljek oda jobban?
Édességet meg lisztet nem eszem a szénhidrát gyümölcsök miatt lett sok.
Annyi, hogy az nem atkins.
De néha ilyen kilengések(főleg az elején) nem nagy baj.
Szerintem nem nagy baj. Én régebben csináltam, de az elejét túl szigorúnak tartottam, ezért nem nyomtam le ennyire a ch-t, inkább arra figyeltem, hogy a megengedett ételfajtákat egyem. Mellé tornázni is kezdtem, és gyönyörűen lement rólam a felesleg. Gyorsan, és tartósan, mert utána már tudtam, hogy a ch-val (cukorral, gabonákkal) érdemes vigyáznom.
Rosszul emlékszem, hogy az elején még nem lehet gyümölcsöt enni?
Atkins diétában a 20 grammos keret "hivatalosan" 2 hétig tart. Utána hetente vagy havonta lehet emelni 5 grammal addig amíg van súlyfelesleg és fogy az ember. Azért tudom, mert megvan a könyve:) És én is ezt kezdtem el csinálni, de én magasabb szénhidrátról kezdtem, mert tudom magamról, hogy a 20 grammot nem lennék képes tartani. Én 70-80 közt tartom a cht hétköznap, hétvégén 1x ha felmegy 100-ig az nekem belefér.:)
Az Atkins nem ketogén diéta, csak az eleje. Nem ugyanaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!