Boldognak érzem magam az Atkins- on! Éreztetek már ti is igy?
Az általatok égbe dicsőitett szénhidrátok és cukrok a legpocsékabb cuccok, nagy kár, hogy nem tudjátok ezt
Különben nem kértem választ olyanoktól, mint te, kis dagadt hitetlenek :-D, hanem olyanoktól akik normális választ tudnak adni
És te nem vagy senki, hogy engem minősits, ha te eszed a sok cukros és szénhidráttal teli szemetet akkor én eszem az ételek többi és SOKKAL jobb részét, s sokkal jobban fogok kinézni mint te XP
Ennyi ;]
mielőtt méltatsz... én nem eszem szénhidrátot, se cukrot...se zsírt!
mert ez a 3, ami a legrosszabb...
dagadtnak sem vagyok. én nem diétázom, én életmódot váltottam. kár, hogy a zöldségeket mellőzöd az étrendedből. az atkins nem nagyon engedi...
amúgy tudod mibe halt bele Mr. Atkins?
Igen , tudom , megcsúszott a jégen és beverte a fejét
Az amerikai wikipédián irja, a magyaron nem tudom mit ir, de hazugság, hogy szivrohamban halt meg
Második válaszolónak : még csak a 4. napon vagyok, de örülök, hogy eddig is eljutottam, mert a legtöbb ember hátrálni kezd már az első nap után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!