Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Mi a véleményetek a Minci Max...

Mi a véleményetek a Minci Max fogyókúráról?

Figyelt kérdés
""A dr. Askine által felfedezett, az ősi perui növényből (MACA) kivont fogyasztószer AZONNAL megszünteti az ÉTVÁGYAT, miközben nyomban ELÉGETI a zsírokat, a narancsbőrt és a FELESLEGES kilókat!""
2010. márc. 17. 19:17
 1/8 anonim ***** válasza:

mese habbal!

nekem 10 évig volt narancsböröm,a futástól nem múlt el,csak az izomépitéstől!

2010. márc. 17. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen, és gondolnád ha működne, akkor nem a tv-ben reklámoznák, hogy mindenki tudjon róla, és így keressenek milliárdokat? Neeeeem ők inkább noname honlapokon nyomulnak, mert nem akarnak sokat keresni ugye? Azért nem reklámozzák ezeket a tv-ben, rádióban, mert a fogyasztó védelem úgy megbüntetné őket, hogy beledöglenének, ugyanis minden szó hazugság.

Mondjuk aki ezeket elhiszi az meg is érdemli...

2010. márc. 17. 20:05
 3/8 A kérdező kommentje:
2010. márc. 18. 19:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem e-mailben küldtek reklámüzenetet. Természetesen nem foglalkoztam vele. Szerintem te se tedd. Én már annyi minden fogyasztószernek kikiálltott vackot kipróbáltam, és SEMMI nem használt, csak a kemény diéta + mozgás. Őszintén mondom, hogy szerintem nem éri meg....a pénztárcád biztosan fogy tőle, de te nem.
2010. márc. 20. 13:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Érdekes... minden percben újabb csodaszerekkel bombázzák a cucukákat a médiában, mégis egyre több a kövér ember. Nem kéne már felébredni, és megtanulni táplálkozni meg mozogni? :)
2010. márc. 20. 19:16
 6/8 anonim válasza:
ezekszerint jobb, mint a krematórium
2010. márc. 26. 09:44
 7/8 anonim válasza:
Itt most mindenki igazat íagyon szégyellem magamat,de én elcsábultam és megvettem!! Éhes lettem tőle meg fájt a hasam!! Ennyi!
2010. ápr. 15. 19:27
 8/8 anonim válasza:
igazat ír akart lenni csak elírtam!! Szóval tényleg nagy szar!! Ha lennének csodaszerek akkor nem lennének kövér emberek!! Előző vagyok.
2010. ápr. 15. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!