Atkins diétát érdemes elkezdenem?
Figyelt kérdés
Ehetek kenyeret egy kicsit az első szakaszban? Barna zsömlét meg ilyeneket?? Bevállik ez a diéta? Mennyit fogytatok vele, és mennyi idő kellett hozzá? Vissza híztátok??2014. szept. 4. 21:00
1/5 anonim válasza:
Szerintem olvasd el valahol, mi az Atkins diéta lényege. A kenyér totál tiltólistás az elején, az összes többi szénhidrátbombával együtt... A szénhidrátod némi zöldség.
Az Atkins nem az én műfajom, én ketogénezek, mondjuk van bennük közös.
3/5 Millerr válasza:
Edzés nélkül nincs értelme a diétáknak.
4/5 anonim válasza:
A kenyeret meg a zsömlét felejtsd el. Ha ezek nélkül nem tudsz élni, akkor az Atkins diétát felejtsd el. Igen, jól lehet vele fogyni, és érdemes belekezdeni, ha betartod a szabályokat. Én 20 kg-t fogytam vele, és nem híztam vissza már 5 éve.
5/5 anonim válasza:
Az 1. szakaszban egyáltalán NEM SZABAD fogyasztani:
- gyümölcs, kenyér, tészta, gabona, keményítő tartalmú zöldségek (krumpli, kukorica);
- tej, joghurt, túró;
- olajos magvak (dió, mogyoró stb.);
- kávé, tea és egyéb koffein tartalmú italok.
(Forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!