Mien diétát ajánlotok kb 10-15 kg szeretnék fogyni?
Vásárolj kínai ananászos csirkét, barnarizst, natur joghurtot, grape ftuitot, mandarint, citromot, paradicsomot, fejes salátát, egyél főleg ilyeneket, és gondold azt, hogy az ember hihetetlenül kevés kajával is beéri. Üdítő helyett pedig igyál ásványvizet.
Ezektől felgyorsul az anyagcseréd. Anyámnak bevált. Úgy lefogyott 2 hét alatt, hogy rá kellett szólnom, mostmár hagyja abba. Azóta sem hízott vissza, de persze alig eszik valamit, de nem mozog sokat, és egészségesnek tűnik :)
szia!
az 1. válaszadóval egyáltalán nem értek egyet!
mivel ha fogyni szeretnél csak 1 vmiből engedhetsz!!
A fehérje kell a szervezetnek(ez kell sok ha izmoz szeretnél növelni)
A zsír kell a szervezetnek!(növényi az egészséges)
akkor már csak a szénhidrát maradt
tehát aból kell lefaragni(de nem az összeset)
mert egészségtelen
napi2-3-4 km futás
+5-6 alkalom táplálkozás kevese
ez tuti fogyás
nekem 1 év alatt 20 kg lement
nekem van egy tökéletes titkom nem eszem kenyeret de ha nagyon kivánom akkor eszem fekete kenyeret.
és vettem magamnak egy vasból készült hulahop karikát,napi 10-15 perc és olvadnak a zsirpárnák a hasamról és a fenekemról.
Már írták és teljes egyet értek vele!
Fehérje kell az izmoknak, zsír a bizonyos D,E,K,A vitaminok felszívódása miatt.
Szénhidrát legtöbb formáját felejtsd viszont el!
Mint finom liszt és belőle készűlt ételek.
Cukor és édes ételek italok, édesítésre vegyél nád cukrot nincs annyira feldolgozva mint a hagyományos "fehér" cukor épp ezért nem annyira káros.
És nézz utána a candida diétának nagyon hasznos és ha nem kötelező csinálnod még kedved is lelheted benne.
Nekem kötelező volt, viszont egy hónap alatt másfél méretet mentem össze, már cserélem le a ruhatáram :)
De kötelező a diéta mellett az immunrendszer erősítés!!!
Gréfruit magkivonat patikában, csak ne a keserűtt vedd mert ihatatlan :)
és mozgás, mozgás, mozgás!
Ismerek olyat aki nagyon megjárta a candida diétát de mint mindenre erre is igaz ha körűltekintően és ésszel csinálja az ember akkor elkerűlheti a problémákat.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!