Gáz, hogy csak egy hétig csinálok teljes ketózist?
kb 5 napja lehetek ketózisban, aceton szag, indikátor minden mutatja, de elég rosszul vagyok fáj a fejem nehezen mozgok. szedek l-karnitint meg multivitamint is. Ez mással is így volt csak tovább bírtátok és tényleg adaptálódunk hozzá, vagy ez egyén függő? veletek, hogy volt?
jelenleg 20-25 g CH a bevitelem naponta, mellé 60-70 g fehérje és 40 g zsír (kb 1:1-es fehérje zsír arány kalóriában)
Ez nem egészséges emberek tplálkozására van kitalálva, hanem epilepsziások kezelésére ORVOSI FELÜGYELET MELLETT!!!!
Ha magadban csinálsz ilyet, adott esetben igen komoly egészségi károsodáaid lehetnek töle.
A rosszullét annak a jele, hogy a szervezeted lassan felmondja a szolgálatot, hagyd abba ezt a hülyeséget, mielött kórházban kötsz ki!!!!
Az Atkins nem az én műfajom, de a ketogén diétáról már elég sokat olvastam. Csak ugye Te nem azt csinálod, mert alig eszel zsírt. Mindenesetre az epilepsziásoknak a régi időkben jót tett (érdekes gondolat, hogy másféle problémák enyhítésére alkalmas-e :) erről nem tudok, kivéve persze a túsúlyt) s tipikus az első hétben a csökkent szellemi képesség s bizonyára fizikailag is van negatív hatása. S nyilván nem mindegy, hogy előtte hogyan evett az ember, én közel a szénhidrátdús táplálkozásomhoz mintha kevésbé bírtam volna a durva szénhidrátcsökkentést (később már eleve óvatosabb voltam, nem is a ketózis volt a célom, csak a szénhidrátot akartam levinni, fogyási okokból. ha 50g, nekem az is bőven jó).
De ahogy írtam korábban, enni azért kell... Visszafogni a szénhidrátot, a zsírt és a kalóriát is, ez durva, s hogyan akarsz zsírból energiát meríteni, ha alig eszel zsírt?
A ketogén diéta követői az első 1-2 hét után, úgy tudom, már elég jól elvannak, bár aki olyan fajta, hogy nem bírja, az jó esetben abbahagyja s arról nem tudunk...
Mivel én csak fogyni akarok, hedonistán, inkább picit több szénhidráttal próbálkoznék, de jól érezném magam és birtokában lennék képességeimnek.
Igazat írtak fentebb, az első hét szar, de utána megszokja az ember.
Ez nem jelenti azt, hogy ne lennék gyengébb és lassabb, csak már nincs az a ködös hiányérzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!