Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Gáz, hogy csak egy hétig...

Gáz, hogy csak egy hétig csinálok teljes ketózist?

Figyelt kérdés

kb 5 napja lehetek ketózisban, aceton szag, indikátor minden mutatja, de elég rosszul vagyok fáj a fejem nehezen mozgok. szedek l-karnitint meg multivitamint is. Ez mással is így volt csak tovább bírtátok és tényleg adaptálódunk hozzá, vagy ez egyén függő? veletek, hogy volt?

jelenleg 20-25 g CH a bevitelem naponta, mellé 60-70 g fehérje és 40 g zsír (kb 1:1-es fehérje zsír arány kalóriában)

2014. ápr. 11. 16:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem hiába mondják, hogy a szénhidrát kell...
2014. ápr. 11. 17:08
 2/9 A kérdező kommentje:
arra lennék kiváncsi, hogy aki bírta 3 hétig annak következett e be változás, vagy más is rosszul volt e?
2014. ápr. 11. 17:24
 3/9 anonim ***** válasza:
17%

Ez nem egészséges emberek tplálkozására van kitalálva, hanem epilepsziások kezelésére ORVOSI FELÜGYELET MELLETT!!!!

Ha magadban csinálsz ilyet, adott esetben igen komoly egészségi károsodáaid lehetnek töle.

A rosszullét annak a jele, hogy a szervezeted lassan felmondja a szolgálatot, hagyd abba ezt a hülyeséget, mielött kórházban kötsz ki!!!!

2014. ápr. 11. 17:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem tudok róla, hogy az Atkins diétában (amit én nem tartok értelmesnek, de ez mellékes) koplalni kellene. Amúgy van, aki rosszabbul bírja a kevés szénhidrátot, van, aki jobban. De az embernek már eleve kalória is kell, nem olyan picike, amit Te viszel be...
2014. ápr. 11. 18:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Most állok le vele, és tudom, hogy epilepsziásoknak találták ki, de úgy láttam elég sokan csinálják és kíváncsi lettem volna, hogy másnál mi történt. Valamint kipróbáltam, hogy esetleg az olyan neurológiai folyamatokon nem segítene e mint a dühkitörések, valamit csinál az epilepsziásoknál ami miatt az idegrendszer nem kerül utána "túlizgatott" állapotba. csak egy kisérlet volt amit nem fejezek be, mert nem nélkülözhetem a funkcionalitásomat 2-3 hétig és ezért érdekelne mások tapasztalata.
2014. ápr. 11. 19:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Az Atkins nem az én műfajom, de a ketogén diétáról már elég sokat olvastam. Csak ugye Te nem azt csinálod, mert alig eszel zsírt. Mindenesetre az epilepsziásoknak a régi időkben jót tett (érdekes gondolat, hogy másféle problémák enyhítésére alkalmas-e :) erről nem tudok, kivéve persze a túsúlyt) s tipikus az első hétben a csökkent szellemi képesség s bizonyára fizikailag is van negatív hatása. S nyilván nem mindegy, hogy előtte hogyan evett az ember, én közel a szénhidrátdús táplálkozásomhoz mintha kevésbé bírtam volna a durva szénhidrátcsökkentést (később már eleve óvatosabb voltam, nem is a ketózis volt a célom, csak a szénhidrátot akartam levinni, fogyási okokból. ha 50g, nekem az is bőven jó).

De ahogy írtam korábban, enni azért kell... Visszafogni a szénhidrátot, a zsírt és a kalóriát is, ez durva, s hogyan akarsz zsírból energiát meríteni, ha alig eszel zsírt?

A ketogén diéta követői az első 1-2 hét után, úgy tudom, már elég jól elvannak, bár aki olyan fajta, hogy nem bírja, az jó esetben abbahagyja s arról nem tudunk...

Mivel én csak fogyni akarok, hedonistán, inkább picit több szénhidráttal próbálkoznék, de jól érezném magam és birtokában lennék képességeimnek.

2014. ápr. 12. 21:31
 7/9 anonim válasza:
Akkor egy picit emeld a ch-t. Lehet, hogy jobban fogod bírni. Nem tudom, mennyit akarsz fogyni, de ha kicsit több ch-t eszel, az még mindig jobb, mintha teljesen felrúgnád a diétát.
2014. jún. 3. 08:02
 8/9 anonim válasza:

Igazat írtak fentebb, az első hét szar, de utána megszokja az ember.

Ez nem jelenti azt, hogy ne lennék gyengébb és lassabb, csak már nincs az a ködös hiányérzet.

2015. jún. 7. 08:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem ketogén étrendet folytatok, de amikor egyik napról a másikra elhagytam minden gabonát és egyéb szénhidrátdús ételt (kivéve a gyümölcsöket és a zöldségeket) és feldolgozott ételt, pl. étolajat, pár napig nagyon fájt a fejem és fáradt, erőtlen voltam. Én ezt a szervezetem méregtelenítésének tudtam be. Aztán ez elmúlt és azóta nagyon jól érzem magam, az összes nyavalyám megszűnt és sokkal kiegyensúlyozottabb lettem. Nem számolom a bevitt tápanyagok grammjait, mindenből annyit eszek, amennyi jólesik.
2016. márc. 4. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!