Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » A cigitol lehet fogyni?

A cigitol lehet fogyni?

Figyelt kérdés

2014. febr. 25. 22:45
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
93%
Nem.
2014. febr. 25. 23:13
 2/30 anonim ***** válasza:
86%

Neeem!

Ki ne próbáld! Én 16 évesen megpróbáltam, hogy fogyjak.

Nem fogytam, de legalább rászoktam a cigire...én marha.

2014. febr. 25. 23:25
 3/30 anonim ***** válasza:
94%
nem lehet..Amitől fogyni lehet az a diéta és sport.
2014. febr. 25. 23:27
 4/30 anonim ***** válasza:
73%
De igen, a többiek rosszul tudják! Igaz, hogy lassan, de biztosan ! Kell úgy 20-30 év dohányzás és egyszer csak elkezd az ember erősen fogyni, persze köhög is rohadtul, meg étvágytalan és nagyon gyenge lesz. Aztán az orvosnál kiderül, hogy a már csont és bőr egyén a tüdőrák végső stádiumában van és szépen elköszönnek tőle, hogy már ne is jöjjön vissza.......
2014. febr. 25. 23:44
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Éppenséggel lehet, mivel étvágycsökkentő hatása mellett gyorsítja az anyagcserét. Csak éppen nagyon idiótának kell lenni ahhoz, hogy valaki cigivel akarjon fogyni.
2014. febr. 25. 23:54
 6/30 anonim ***** válasza:
88%

Pedig DE! Na, kérem szépen, akkor most én, Besenyő L. G. István, aki vagyok, azaz Besenyő Logikusan Gondolkodó István megmutatom, hogy hogyan kell logikusan gondolkodni. Eddig érthető?

A cigi pénzbe kerül, ugyi. Tehát ha veszünk cigit, kiadjuk rá a pénzt, tehát már fogyunk (pénzileg). Mennél több zsozsót költünk bagóra, annál kevesebb marad kajára, így kevesebbet is tudunk enni, éppen ezért fogyunk.

Aztán azt mindenki döntse el saját maga, hogy követi-é eme remek tettet, avagy nem-é.

2014. febr. 25. 23:55
 7/30 anonim ***** válasza:
87%
Na ja, ha evés helyet cigizel, tuti. Már, ha ekkora idióta vagy...
2014. febr. 26. 00:42
 8/30 anonim ***** válasza:
61%
a pénztárcádból tuti
2014. febr. 26. 07:44
 9/30 anonim ***** válasza:
83%
A cigitől magától biztos nem, de majd a ráktól meg a kemoterápiától fogsz fogyni.
2014. febr. 26. 08:06
 10/30 anonim ***** válasza:
83%

Konkrétan fogyni nem lehet. Viszont az igaz, hogy a cigi sokaknál elnyomja valamennyire az éhségérzetet.

Én dohányoztam jó pár évig. És természetesen fogyni nem lehet. Gondolj bele, aki 20 évig dohányzik, az minden évben kevesebb kiló lesz? :) Azt vettem észre, hogy nem volt lehetőségem enni valamiért, elszívtam egy cigi, az éhséget nem éreztem, nem korgott a nyomrom, viszont attól még ugyanúgy gyenge voltam és éreztem, hogy kéne kaja, hogy "működjek" normálisan.

Annyi igaz, hogy ha valaki leszokik a dohányzásról, akkor hízhat, ha nem figyel oda, mivel jobb étvágya lesz.

2014. febr. 26. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!