Neeem!
Ki ne próbáld! Én 16 évesen megpróbáltam, hogy fogyjak.
Nem fogytam, de legalább rászoktam a cigire...én marha.
Pedig DE! Na, kérem szépen, akkor most én, Besenyő L. G. István, aki vagyok, azaz Besenyő Logikusan Gondolkodó István megmutatom, hogy hogyan kell logikusan gondolkodni. Eddig érthető?
A cigi pénzbe kerül, ugyi. Tehát ha veszünk cigit, kiadjuk rá a pénzt, tehát már fogyunk (pénzileg). Mennél több zsozsót költünk bagóra, annál kevesebb marad kajára, így kevesebbet is tudunk enni, éppen ezért fogyunk.
Aztán azt mindenki döntse el saját maga, hogy követi-é eme remek tettet, avagy nem-é.
Konkrétan fogyni nem lehet. Viszont az igaz, hogy a cigi sokaknál elnyomja valamennyire az éhségérzetet.
Én dohányoztam jó pár évig. És természetesen fogyni nem lehet. Gondolj bele, aki 20 évig dohányzik, az minden évben kevesebb kiló lesz? :) Azt vettem észre, hogy nem volt lehetőségem enni valamiért, elszívtam egy cigi, az éhséget nem éreztem, nem korgott a nyomrom, viszont attól még ugyanúgy gyenge voltam és éreztem, hogy kéne kaja, hogy "működjek" normálisan.
Annyi igaz, hogy ha valaki leszokik a dohányzásról, akkor hízhat, ha nem figyel oda, mivel jobb étvágya lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!