Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Szerintetek kövér vagyok ha...

Annipan kérdése:

Szerintetek kövér vagyok ha 168cm és 62 kg vagyok?

Figyelt kérdés
Belekezdtem az Atkins-diétába és fogytam már 2 kilót de nem érzem igazán jól magamat a bőrömben

2013. aug. 31. 22:24
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Bocsi a vagyok vagyok ért
2013. aug. 31. 22:29
 2/13 anonim ***** válasza:
47%
Nem vagy kövér, max. 3-4 kiló plusz lehet rajtad. Sportolj ha nem tetszik amit a tükörben látsz.
2013. aug. 31. 22:41
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Azért nem érzed magad jól, mert az Atkins és az egyéb hasonló nagytudású orvosok által kitalált diéta mind baromság! Hagyd a francba az Atkinst!

Kerüld a finomított cukrot, fehér lisztet, a sok sót és csökkentsd az adagjaidat. Egyél sok nyers zöldséget és natúr húsokat, gyümölcsöket (ezt lehetőleg csak délelőtt folyamán), tojást, zabpelyhet és mindig gazdagon reggelizz! + sport minimum heti 3x ! Ennyi a titok. Nincs szükség itt csodadiétákra.

Bár én úgy gondolom hogy teljesen arányos a testalkatod és nincs szükséged diétára. De ahogy te érzed! :)

2013. aug. 31. 23:23
 4/13 anonim ***** válasza:

Inkább sportolj, hogy formásod és egyél egészségesebben és kicsit kevesebbet. Az atkins diéta a lehető legnagyobb idiótaság, még az általános iskolai tananyagban is benne volt, hogy nehogy kipróbáljuk.

Elhiszem, hogy csábító a fogyj éhezés nélkül szlogen, de ennek is van ára...

2013. aug. 31. 23:54
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
Én 165/62 voltam és mindenki azt mondta milyen jól áll, de én sem éreztem jól magam a bőrömben. Azóta leadtam 9 kilót, most úgy érzem pont jó. De mindenkinek más az alkata, szerintem ezt te látod/érzed mennyi ami jó neked. Atkins helyett próbálj életmód váltást, az hosszútávon segít megtartani az elért súlyt.
2013. szept. 1. 00:11
 6/13 anonim válasza:

168 cm 62 kg... Attol fugg, hogy izom-e vagy zsir. Szerintem 58kg idealis lenne. De ne a kilokat nezd, hanem azt, hogy jol erzed-e magad a borodben, es hogy a tukor mit ad vissza.

182 centi vagyok, 60 kg, en hiznek, de nem tudok.

2013. szept. 1. 08:33
 7/13 anonim válasza:

Én 160 cm és 57 kiló vagyok de az izom. Ha vékonycsontú vagy és gyenge, akkor a 62 kilód fő részét a zsír teszi ki, ergo igen, kövér vagy. Ha nincsenek hurkák a hasad alsó részén, csak pici pocak, akkor ne merd viszont magadat kövérnek nevezni, mert menten eldobom az agyam.

Hány éves vagy? Ha 14 alatt, akkor semmi esetre NE MERJ fogyókúrázásba kezdeni, mert a fejlődésben levő szervezetnek nagyon nem tesz jót (megjegyzem, később sem előnyös, a nem meghízás lenne a legjobb megoldás, amiről tudom, hogy pl szülés után nehézkes lehet).

Ha nagyon nem érzed magad jól a bőrödben, pedig nincs rajtad fölösleges zsírréteg, akkor ajánlanám, hogy kerüld az olyan embereket, akik negatívan hatnak rád, és próbáld meg kiélvezni az élet pozitív oldalát. Ne stresszelj dolgokon, hanem tegyél értük. Ha nem tudsz, akkor meg minek aggódni? :)

És a pasiknak amúgy is az jön be, ha "van mit fogni" egy lányon!

2013. szept. 5. 18:03
 8/13 anonim válasza:

Ismerek 168 cm lányokat, akik 70kgosak, és gyönyörű testük van. A kövér kifejezés nem kilókban mérendő, hanem alkatilag.

BMI skála egy kacsa. http://www.youtube.com/watch?v=GlXxoG98urc

2013. szept. 6. 09:20
 9/13 anonim ***** válasza:

[link]

Atkins-diétáról annyit, hogy Atkins szívinfarktusban halt meg. És most olvasd el a fenti cikket, hogy mi a rizikója az Atkins-diétának.

Amúgy meg: szerintem nem vagy kövér. Egy-két kiló lehet felesleg rajtad. Nézd meg a BMI indexed (neten keress rá). Én a helyedben inkább mozognék rendszeresen, mert a diéta semmit nem ér mozgás nélkül.

2013. szept. 7. 22:18
 10/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem, nem vagy kövér. Hagyd abba a diétát, egyik sem ér fabatkát sem. Hagyd el a bolti kajákat (mindenbe cukrokat tesznek), egyél sok zöldséget.
2013. szept. 8. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!