Hogyan kéne csinálnom? Jol csinálom?
sziasztok 14/f vagyok 166cm és 88kg tudom hogy sok de 1 éve kondizok és nem annyira lácik szeretnék zsirt égetni és 1 hete elkeztem a futást is
az étrendem kb
reggeli:2 tojás vason hagymával és pufi rizsel
tizorai: valamikor kihagyom valamikor 1 almát
ebéd:2db csirkemell párolva és rizs
vacsi: leves zacskós
kondizni este 6 kor megyek elvégzem az eedzést utána 20 perc biaj + ha haza értem 20 percet kocogok lécci segitsetek jol e csinálom? vagy mit kéne változtatni
elöre is köszi!!
nagyon jó! csak így tovább! az étrended király! bár én ZACSKÓS levest inkább nem ennék, mert az inkább hizlal... és változatosan egyél! mindig mást! és természetesen, rendszeresen. reggelire egy jó adagot, ebédre is kb annyit, vacsira kissé kevesebbet. uzsira-tzóraira mindig egy kis gyümi! alma, banán, stb...
a torna is nagyon jó!
és amúgy helyesen így van: jól csinálom-e? :)
ügyes :)
Ne edzd túl magad!Ha egy nap tornázol/kondizol/futsz másfél órát,a másik nap meg semennyit,az nem jó.És meg fogod unni.Én elkezdtem 15 perccel,és most is így folytatom.Naponta kb 3-4szer 15 percet ráállok a taposógépre,és már érzem is az eredményt.Ha keveselled,mindennap pár perccel tovább tornázz.
Az étrended nagyjából jó,de inkább a zacsis levest hadd ki :) helyette egyél húslevest,vagy házilag készítettet.
A zacskós levest sürgősen felejtsd el. Kb. annyira nevezhető tápláléknak, mint a mosópor.
Egyél több gyümölcsöt, zöldséget nyersen! Ha jól látom, ezek elég jól kimaradtak az étrendedből.
Zacsis leves helyett egyél normális levest, p. tavaszi vegyes zöldségleves, gyümileves, stb.
Gyümölcs lehet banán, mert az viszonylag lassan adja le a tápértékét. Próbálj változatos étrendre törekedni. Szedj multivitamint, hogy megmaradjon az egészséged!
Csak így tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!