Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Ez igy jó lessz ha fogyni...

Ez igy jó lessz ha fogyni akarok vagy nem?

Figyelt kérdés

most kezdtem el. hogy ne éhezek minden reggel eszek egy kivit.(nem vagyok dagadt vékony vok csak 40 kg és 11 éves)

ebédre majd eszek egy gyümi salit.

vacsorára meg csak egy kivit. ez jó lessz igy?

2013. ápr. 21. 11:28
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
ne csesszetek le :( é azt hittem kell... de ha ti monjátok ak nem kell :D
2013. ápr. 21. 15:50
 12/23 A kérdező kommentje:
mindenki!!csak azért akrtam mert 29 voltam most meg röktön 40 lettem :O.de ak nem mert ma akartam kezdeni de anya pont fnomat fözöt :D
2013. ápr. 21. 15:53
 13/23 anonim válasza:
100%
"anya pont finomat főzött" szentatyaúristen xddddddddd egyébként kivivel meg gyümisalival egy napot nem bírsz ki xd estleg ha a kivik között betolsz egy tányér pörköltet :D
2013. ápr. 21. 18:10
 14/23 anonim válasza:
100%

Én egész gyerekkoromban kövér voltam, vagyis inkább duci, és zavart, hogy apukám mindig kérte hogy kevesebbet egyek, de nem tehettem róla, mindig is nagy étvágyú voltam, az egész családom ilyen. SZóval zavart, hogy célozgatnak a súlyomra, nem éreztem magam túl jól miatta, aztán egyik nap lehetőségem nyílt kung fu edzésre járni, amióta az eszemet tudom na meg amióta a dragonballt először láttam, mindig is erre vágytam, de mivel dagi voltam féltem, hogy kinevetnek. Aztán egyik nap vettem a bátorságot, és elmentem edzésre. A kilók csak úgy röpködtek le rólam, SŐT izmosodtam szálkásodtam, rugalmas voltam, gyors, erős és pontos és ami a legfontosabb GYÖNYÖRŰ ALAKOM LETT TŐLE. ÉS mindemellett annyit ehettem naponta amennyit csak akartam és amit csak akartam, megehettem ebédre egy kg zsírt, az sem látszott volna soha.

Ezzel azt akarom mondani, hogy fejlődésben vagy, a szervezetednek minden féle tápanyagra szüksége van, ahogy sok mozgásra is, hogy egészséges legyél, és hogy nagyobb legyen a teherbíróképességed. Keress magadnak egy sportot, ami felkelti a kiváncsiságod, nem kell előre szeretned, megszeretheted a próbaedzés után is. Nem kell szűken csak a labdasportokra gondolni, ha nem szereted őket, akkor menj lovagolni, ha nincs rá pénzetek (mert azért az egy kicsit drága) akkor táncolj, foglalkozz harcműcészetekkel, járj hoki vagy műkorcsolya edzésekre, ha van a közelben folyó kajakozz, kenuzz, sárkányhajó edzések is vannak az nagyon szórakoztató, ússz, járj akrobatikára, atlétikára. Rengeteg lehetőséged van a testmozgásra, 100 közül válogathatsz és előbb-utóbb találsz valamit, ami megtetszik. Én jelenleg lovagolok, nagyon megmozgat alül-felül, hihetetlenül kimerítő, de egyszerűen csodálatos állatokkal dolgozni :) Remélem segíthettem

2013. ápr. 22. 03:06
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, de meg is látszik rajta, hogy te találtad ki. Viszont amíg nem vagy táplálkozástudományi szakértő, vagy legalábbis az alapvető ismereteid nincsenek meg a tápanyagokról, addig ne próbálj magadnak étrend tervet barkácsolni.
2013. ápr. 23. 21:00
 16/23 anonim válasza:
83%

hova jut ez a világ..istenem..

11éves vagy!

javában barbiznod kéne nem fogyókúrázni!

2013. ápr. 27. 18:29
 17/23 anonim válasza:
Most komolyan. Ezt csak azért találtad ki mert ez mostanában ,,menő"? Nem vagy kövér, 11 évesen pont jó a 40 kg. Ehelyett inkább vedd elő a nyelvtankönyvedet mert tudod, a vok és a vagyok között csak az ,,agy" a különbség. Amúgy meg úgyse engednék a szüleid, meg el is csábulnál, mint már írtad.
2013. ápr. 28. 14:55
 18/23 anonim ***** válasza:
Ha fíú vagy ne fogyózz ez a testsúly normális.Ha lány vagy egyél olyan ételeket amiben kevés a szénhidrát.
2013. ápr. 30. 17:35
 19/23 anonim válasza:
11 évesen ilyen keveset eszel akkor 20 múlva teljesen tönkre megy a gyomrod és akkor nem tudsz emészteni, nagyon fog fájni a gyomrod is, és talán műtétre is szükség lesz ha nem a mesterséges étkeztetést választod... röviden ne egyél ilyen keveset mert nem fogsz sokáig élni így boldogan. ráérsz majd felnőtt korodban fogyókúrázni, de ha nem bírod ki, és rosszul érzed magad a bőrödben akkor csinálhatod azt hogy minden második ebédednél picit kevesebbet eszel mint amennyi jólesik de így ne étkezz hogy koplaltatod magad...
2013. máj. 5. 00:04
 20/23 anonim válasza:
előző voltam. az normális ha 29-ről 40-re felmész hírtelen.
2013. máj. 5. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!