Step lépcső vagy Leg Magic?
Sem rubint réka dvd-je, sem a leg magic sem a step lépcső nem a legjobb választás fogyáshoz (bár a lépcsőt nem hülyeség beiktatni súlyzózás mellet, de 10eFt-ért egy ilyen sz4rt? Ott az ágy, vagy kisszék esetleg az udvaron egy egy tégla azt szevasz). Ha egy kicsit is számít, hogy a végeredmény jó legyen akkor vegyél egy tárcsás kézisúlyzót az 4-5eFt a hervisbe. Lehetőleg teljes testes edzést kéne nyomni...
(NEM VAGYOK KÍVÁNCSI SENKINEK A VÉLEMÉNYÉRE! Ez az igazság, ha nem tetszik pontozz le.)
Mindegyik más izmokat mozgat meg, erre nehéz a válasz. Nekem stepper van, állványos, az biztos hogy leizzasztja az embert, a Leg Magicot még nem próbáltam, de ránézésre max izomlázat okozna nekem.
Hozzáteszem, hogy 54 vagyok, a orvos a steppert sem javosolta (térd), legjobb s szobabicaj lenne nekem.
Szia!
Nekem épp eladó a step lépcsőm! Alig használt,8.000 Ft-ért árulom, de rugalmas vagyok:) Ha érdekel írj privátban üzit és megbeszéljük a részleteket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!