Mennyire hízlal a sör?
Figyelt kérdés
Épp fogyókúrán vagyok, nem tudom, hogy ihatok e vagy inkább ne?2011. aug. 10. 19:50
11/22 anonim válasza:
Az egyik legalacsonyabb kalóriatartalmú ital. Egy-két pohár abszolút nem fog ártani. Inkább a likőrökkel vigyázz, nagyon finomak, de ezek tényleg tele vannak szénhidráttal.
12/22 anonim válasza:
A Sörben 2 gramm CH van/100 ml , a 1,5%-os tejben meg 5,2/100ml ...
13/22 Lin71 válasza:
Nem hallottad még, hogy a sör a folyékony kenyér??
A kenyér szénhidrát, a sör vízből, malátából, komlóból van... ez pedig szintén szénhidrát.
A szénhidrát pedig öcsém, hízlal!!
14/22 anonim válasza:
utolsó!
nincs hízlaló élelmiszer. a sörben írták feletted, mennyi CH van, nagy része víz!
én viszont egy nálam informáltabb embertől azt kérdezném, a sörben lévő alkohol energiatartalmával mit, hogy számolsz?
ugye energiát elvileg számolnál a makronutrienstartalomból (fehérje, ch, zsír). de az alkoholos italokban az alkohol milyen tápanyagnak számít, mert energiát elvileg biztosít. köszi.
15/22 anonim válasza:
Ne igyál több marad nekünk ;) Egyébként ember függő a dolog van akit hízlal, van akit nem,
17/22 anonim válasza:
"Sörhas, sörfing, sörcsöcs
Vedelek, mint egy hörcsög
Sörhas, sörfing, sörcsöcs
Mint egy ebihal, úgy vergődök"
18/22 anonim válasza:
én is úgy tudom hogy 1 korsó sörben kevesebb kalória van mint 2 deci tejben. én is ezerszer inkább a sört választom:)
19/22 nirvanafrick válasza:
Csak a komló ragad le a hasadban ettől lesz sörhasad :D
20/22 anonim válasza:
160 kalória van egy átlagos alkoholos sörben...De amúgy nem hízlal.Bár genetika függő..Ismerek olyat aki iszik minden xart amit ér és dagad mint 1 disznó de van aki vékony mint 1 szál hurka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!