Hogyan tudnék lefogyni kb.10 kilót rövid idő alatt?
Figyelt kérdés
16F, 172 magas, 74 kiló. Ki szeretném gyúrni magam, de előtte fogyni szeretnék 65 kilóra.( ha lehet még a nyáron:D )
Drága diéták nem jöhetnek szóba, illetve semmilyen cucc. Csak gyümölcs, zöldség. Futást nem bírom sokáig.
Valamilyen tipp? Köszi előre is.
2011. júl. 20. 12:23
11/19 A kérdező kommentje:
176 vagyok amúgy(elmértem) :D
Tudom hogy nem vészes.. De kicsit szeretném kigyúrni magam.
2011. júl. 26. 22:08
12/19 anonim válasza:
"16 évesen 74 kiló?" mintha a kortól függne te agyhalott..
14/19 anonim válasza:
helló! én most is 173 magas vagyok, 63kilóval. Másfél éve 76 voltam. Eldöntöttem hogy nem zabálom magam tele minden étkezésnél és nem eszek először 18 később 16, de volt hogy 14után (attól függően hogyan alakultak a tennivalóim). tudom ez lassú folyamat, ha gyorsan válsz meg a feles kilóktól akkor az gyorsan vissza is tud jönni. Minden esetre állj neki futni az a legjobb. Gyúráskor szerintem a rajtad levő zsír is át tud alakulni ún. izommá:D kitartás, akaraterő aztán hajrá!
15/19 anonim válasza:
én annó 16 évesen voltam 95kg- és 4 hónap alatt lefogytam 78 kg-ra úgy hogy nem ettem szénhidrátot meg cukros kajákat és sokat mozogtam ennyi a lényeg, nem telezabálni és eldögleni hanem mindig annyit egyél, amennyit tudod is hogy le fogsz mozogni.
17/19 anonim válasza:
és az senkinek nem tűnt fel hogy az egyik válaszoló 14 éves fiú 4 kg-t fogy egy focizás alatt? :D
18/19 anonim válasza:
fasza lenne annyit fogyni egy focizásból >.<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!