10 kilót viszonylag rövid idő alattt?
sport
14 évesen ne fogyókúrázz!
itt a nyár, menj futni, úszni, bringázni
sokat sportolok.
ha csak gyümölcsöt eszek meg vízet iszok 2 hétig az nem segít(természetesen mozgás mellett)????
a krémmel kapcoslatban: mindegy miylen krém???
Tulajdonképpen a sport az, ami tud segíteni. Ha van lehetőséged, sétálj nagyokat, (mp4 a fülbe, kedvenc ritmusos zenével), ugyanis séta közben friss levegőt szívsz, dolgoznak az izmaid, javul a vérellátásod, és ami fontos NINCS éhségérzeted (nekem ezt vált be, négy nap alatt két-három kiló indult lefelé)
Este már ne egyél, ne terheld a gyomrodat lefekvés előtt. Igyál sok folyadékot, gyümölcsteákat, gyógyteákat (ha szereted) Vigyázz, nézd meg mindig a tea összetételét. A legtöbb gyümölcstea feketetea+aroma. Olyat keress, amiben ilyet látsz: arónia, csipkebogyó, hibiszkusz, alma, narancshéj, stb. A feketeteát lehetőleg kerüld.
A cukortól ne foszd meg magad, pl. a reggeli kávéba, teába nyugodtan tegyél egy-egy kanállal, a nap további részében helyettesítsd édesítőszerrel.
Naponta többször egyél, így elkerülöd, hogy éhes leszel, és akkor habzsolsz.
Ha anyukád ebédre pl. krumplistésztát főz, NYUGODTAN edd meg, mert a fogyás lényege nem az, hogy SEMMIT, hanem hogy MÉRTÉKKEL. Egy-egy nap nyugodtan ehetsz egy sütit (pl. isler), attól nem fog rád felszaladni plusz kiló. Csak akkor másnap böjtöld le.
Felüléseket is végezhetsz, vagy dobd be a kedvenc zenédet, és ugrálj a szobában, táncolj rá :)
Mindent összeszedve: mozgás, mértékletesség, folyadék, kitartás, jókedv :)
Az Atkins egy egyszerű megoldás arra amit te keresel
Ha érdekel, szólj
Nem másért, csak már elég sokszor megjártam, hogy én irok egy kisregényt az Atkins-ról és az illetőt nem is érdekli igazán a téma, szóval feleslegesen irtam le
11:19
nagyon köszi megfogadom aztán szólok,hogy nekem mennyire jön be.
a többieknek is köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!