Atkinsezők, nektek hogy ment az első szakasz? Mennyit fogytatok vele?
Én szerintem az a helyzet hogy sokan eltúlozzák mármint hogy ilyen meg olyan problémákat okoz a sok zsír..de nem feltétlenül szükséges szerintem zsírosakat enni:) Nem feltétlenül kell a zsírban tocsogó sertéshúst választani, van pulyka és csirke is:) stb...:)
Köszi a tapasztalatokat, még várom őket:):):)
Tudom nagyon gáz lesz amit irok...
30 éves vagyok mindenféle diétát kipróbáltam,és küzdöttem,jártam spinning-re,futni,legutóbb 2 hónapig heti két alkalommal cangoo-ra jártam,mellette persze évek óta diétázom.
Leadok 3 kilót,amit élvezek,és küzdök tovább,aztán felszedek 4-et,és ha úgy veszem végülis semmit nem fogyok mert mindig ugyanoda jutok.
156 jelenleg 72 kg.Kb 3-és fél héttel ezelőtt,még ütöttem a 81kg-ot.Hogy mit csináltam?Zabáltam,és hánytam.
Tudom most jön a jézusom,te elmebeteg vagy,milyen gyerekes dolog ez...
Tévedés...ésszel kell csinálni,ha odafigyelsz a folyadékbevitelre,semmi bajod nem lesz belőle,nem száradsz,ki a torkodat gyomrodat nem marja fel,én mint mondtam 3 hete csinálom,nem vonok meg magamtól semmit,rengeteget iszom,pl kajálás közben,és igy utána nem kell szenvedni hogy könnyen kijöjjön.Iszonyatos mennyiséget lefogytam,és nem jön vissza mert most 5 napja,nem hányattatom magam,és rendesen eszem,és stagnál a súlyom,nem megy feljebb.
Tudom szörnyen hangzik,számomra is az volt,de bejött,és már megszoktam,és ráadásul a gyomrom is összébbment,mert már nem tudok annyi adagot magamba rakni mint egy hónappal ezelőtt,plusz az emésztésem is helyreállt,mert nem nyomatok annyi mérget,és plusz energiát a gyomromba,amit nem képes megemészteni.
Szóval bármilyen undoritó,és botrányos,meglehet szokni,és garantált a siker,mert önbizalmat ad,nem jár megvonásokkal,és ami a leghihetetlenebb,hogy ha okosan csinálod,mint mondtam a folyadékodafigyelésre gondolok,hogy az meglegyen bőven,nehogy kiszáradj,semmi problémát nem okoz,nincs visszahizás,összemegy a gyomrod,lemennek a kilók,és kezdheted az új életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!