1. Hallottam, hogy ez veszélyes, de mik miatt is veszélyes? 2. szeretnék lefogyni 90 kilóra 130 ról most a nyári szünet alatt, vagy kicsit tovább
szerintem meg egyszerű...ne egyél kenyeret (max ritkán kétszersült) vagy köretet egyél vagy csak húst gyümölccsel vagy zöldséggel (alma,paradicsom,paprika) és este 6 után már ne nagyon egyél...fenének kell ide ilyen meg olyan diéta. LOGIKA..ennyi. Én jó ideje ezzel fogyok és megy. Egyetlen nagy hátul ütője, hogy a mindenféle rokoni találkozókon, ahol száz számra áll a jó kaja- először nézz a tükörbe majd kérdezd meg magad, hogy megéri e majd össze enni mindent, mondjuk sütit is lehet napközben, sőt csokit is , csak ésszerűen.
De később már úgy is alig fogsz enni ha jól csinálod ugyanis az este 6 utáni nem evés miatt össze szűkül a gyomrod...ja és tele ne edd magad, mert jó eséllyel hányingered lesz. Nagyjából ennyi. Én sajnos mindig gyenge kitartással küszködtem és ezért hiába mentek le a kilók visszaeső lettem, ezért némileg módosítottam a hozzáállásomon, na meg azon hogy soha többet nem diétázok akkor amikor amúgy is stresszes vagyok a vizsgák meg minden miatt...nem éri meg- nyugodt időszakokban kell ezt elkezdeni. Hát 40 nap múlva jelentkezem hogy most visszaestem e vagy sem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!