A méreteim: 85-68-90 162cm/52kg Szerintetek mennyit kellene leadnom? Én olyan 3-4 kg-ra gondoltam.
Figyelt kérdés
Jelenleg jobban odafigyelek arra, h ne egyek édességet es keves ch-t vigyek be, plusz igyekszem majdnem minden nap mozogni is, pl. 40 perc rubint reka, vagy 30 perc szobabicón... De gondolom mivel kevesebbet kell leadnom 3-4 kg, gondolom akar 2 honapig is eltarthat mig valtozik a sulyom...Észre vettem kis narancsbört a combomon, fenekemen ami eddig nem volt, jo lenne eltüntetni, plusz van egy kis pocim.2011. ápr. 4. 15:56
1/10 anonim válasza:
Fogynod nem kell, inkább feszesíts! Tornázz, fuss sokat, kijön a jó idő úgyis, hajrá! Az étkezésedre szerintem maximum annyiban figyelj oda, hogy egészséges legyen, az se baj, ha néha eszel nem egészséges kaját is, ugyanis nincs súlyfelesleged.
2/10 anonim válasza:
Ez így igaz!
Viszont a mérleggel ne foglalkozz, ha elkezdesz rendszeresen tornázni, a súlyod nem biztos, hogy változni fog, viszont formálódsz. Az izom sokkal tömörebb, így nehezebb is mint a zsír.
3/10 anonim válasza:
Egészségügyi tanácsadó vagyok! Küldj egy képet, és elmondom érdemes-e fogyóznod!;)
4/10 anonim válasza:
Szerintem se lenne baj ha pár kilót lefogysz, de így se lehet kövér max még szebb lennél :D
6/10 A kérdező kommentje:
Mar 50 vagyok :D
2011. ápr. 21. 13:27
7/10 anonim válasza:
14 nap alatt 2 kg az nem egészségtelen? Szerintem tökéletes az az 52 kg nem kellene fogyóznod... Az első hozzászólóhoz csatlakozom.
8/10 anonim válasza:
KB. a magasságodból 110cm, annyi kilónak kell lenned:)
Én pl. 160cm vagyok és 48-50kiló
9/10 anonim válasza:
szeritnem fogynod nem kell, hanem sportolnod, hogy formálódj. sokat, sokat, sokat. Én 163centi vagyok, fénykoromban 52kg voltam - viszont 85-59-85, színizom... Heti 5*4 óra kondival és aerobik-kal :)
10/10 anonim válasza:
Szerintem max. a hasadon lehet felesleg. Jól írták inkább feszesíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!