Atkinsezőktől kérdezem : mennyira nagy baj, ha a bevezetőszakaszban sok tejet és az előírttól sokkal több zöld zöldséget fogyasztok?
Figyelt kérdés
A tejet imádom, a zöld zöldség pedig szerintem hasznos tápanyag - sokkal értelmesebbnek látom a nagyobb mennyiségű fogyasztását, mintha több szalonnát és zsírt ennék helyette.
A tej CH tartalma szerintem nem is olyan sok..
Magyarul "könnyített" 1. szakaszt csinálnék.
2011. ápr. 3. 01:39
1/4 anonim válasza:
semennyire
aki nem eszik rendesen és emiatt rosszul érzi magát, az nagyobb bűnt követ el maga ellen, mintha hájasra hizlalná magát.
én pl most épp barackos süteményt eszek és iszok hozzá 1 liter tejet :)
2/4 bix válasza:
a tej ch tartalma tényleg nem gáz. viszont a zsírtartalmáról már lehetne beszélgetni. mondjuk mozgás és a nap további étkezéseinek függvénye hogy belefér e, de a zöldséges ötletedet támogatom, semmi bajod nem lesz, sőt...
3/4 anonim válasza:
Atkinsben tejet nem nagyon lehet, de ha belefér a napi ch-ba, akkor persze. inkább csinálj SB-et, vagy Norbit, abba mindkettő belefér.
4/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj. A könnyített fogyókúra is fogyókúra. Csak nem hat annyira. Jól belegondolva, az 1. szakaszt ki is hagyhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!