Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Abbahagyjam vagy kínozzam még...

Abbahagyjam vagy kínozzam még magam?

Figyelt kérdés

Egy hete kezdtem el az Atkins-diétát, és ugyanannyi kg vagyok, mint amikor mindent mindennel és amilyen mennyiségben csak tetszett ettem.

Nem tudom, kínozzam e még magam, vagy tegyek le róla?

Jópár internetes oldalon a fórumozók is azt írják, hogy egy hét alatt (ezzel a fogyókúrával) 2-5-kg-mot adtak le. (volt olyan aki 2 hét alatt 10 kg-t fogyott, igaz csak halkonzervet evett)

Lehet hogy ez az én szervezetembe nem válik be?(mármit maga az Atkins-diéta)

2009. febr. 18. 17:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%

el tudod képzelni hogy valakinek nem jön be egy vékony lány? nekem pl sosem volt vékony barátnőm. pedig vékony fiu vagyok. de ha neked mindenképpenn az a vágyad hogy fogyjál, akkor akarnod kell! több embernek is sikerült, neked is fog. ha nem jön be az egyik, keress másik diétás módszert. ne add fel, de ne is kínozd magad! kitartás!

pl: [link]

2009. febr. 18. 19:22
 2/11 anonim válasza:
96%
Szerintem ne hagyd abba, mindenkinek máshogy működik a szervezete/anyagcseréje, lehet neked több idő kell ahhoz, hogy lefogyj. Amúgy meg egy hét nem mérvadó. Egy hónap után alkoss véleményt a diétáról. :) Bár én nem vagyok a diéták híve...nehéz őket betartani és ha lefogytál ahhoz hogy szintentarsd magad folytatnod kell az egészséges és mértéktartó táplálkozást.
2009. febr. 18. 21:03
 3/11 anonim ***** válasza:
95%

Nekem az első 3-5 kiló az 5, 4, 3, 2, 1 nevű italtól ment le. Méregtelenítő és nem kívánod annyira az ételt. Ha mellette még otthon aerobikozol is hetente 3x fél órát, garantált az eredmény.

Legalább is nekem ez vált be. Sok siket.

2009. febr. 19. 09:30
 4/11 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

BíztAttok, hogy folytassam, de lehet hogy inkább elmegyek futni, vagy mozgok többet(persze majd csak ha kicsit melegebb lesz.

2009. febr. 19. 16:06
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
szia! Én nem ismerem az Atkins diétát, de a 90napos diéta nekem eddig bevállt. Ma van a 13. napom, és 2,5 kg-ot fogytam vele. ÉS NEM KELL ÉHEZNEM, ami nem utolsó szempont. Talán még fontos lenne megemlíteni, hogy nem mindegy mennyi a súlyfelesleged!? Ha nem túl sok, akkor mindegyik diétával lassabban megy. Üdv, Edit.
2009. febr. 23. 20:38
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
Nézd, én már 3hete csinálom és ugyanannyi a súlyom (centikre kevesebb), de csak 5kg-ot kell ledobnom. Akinek viszont kb 30at, annak könnyen lemegy 1 hét alatt 3-5kiló. Ha alig van felesleged, ne is várj nagy csodát, főleg rövid idő alatt!!
2009. márc. 20. 22:35
 7/11 anonim válasza:
100%

Szerintem annyi a lényeg, hogy mielőtt nekiesel a hűtőnek várj 10-15 percet, mert általában annyi ideig tart az étel utáni vágyakozás. Ha még utána is éhes vagy akkor se vegyél magadhoz akármit. És ami még fontosabb semmiképp ne egyél sokat. Csak annyit egyél amennyi ráfér egy kistányérra. Az utolsó tippem ami nagyon fontos NE RAKD A KAJÁT EGYMÁS TETEJÉRE A TÁNYÉRON. :)

HAJRÁ, SZURKOLOK.

2009. márc. 23. 18:48
 8/11 anonim ***** válasza:
92%
nem írtad, de fontos, hogy legyen kardio(sport: bicikli vagy futás)
2009. ápr. 5. 00:23
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
De ha atkinsezik, nem fog bírni futni! Inkább tempós séta, mert nem lesz energiád futni! Hidd el, én 10km-eket szoktam és Ch azaz energia nélkül nem ment 500m-nél több! :(
2009. ápr. 10. 01:28
 10/11 anonim válasza:
60%

Szerintem meg nem az a megoldás hogy kevesebbet eszel és éhezel is gyakorlatilag...

hanem emeld fel a pics*d és menj ki futározni a szabadba vagy vegyél egy szobabiciklit aztán napi 1óra 130-as pulzus mellett max így biztos siker...

ha meg csak ,,jaj alig eszek mégsem fogyok..mondjuk igaz hogy otthon gubbadok 24/7" akkor mit vár az ember?

2009. máj. 20. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!