Mit tanácsoltok hogy tudnék megszabadulni 10 kg-tól?
"Ha biztosra akarsz menni, hogy ne legyen semmi baj, megvárod amíg vége a szoptatási időszaknak, végülis ráérsz, nem? :)" Ahha ezek szerinte a fehérjét sem vonja meg igaz? Normális vagy amikor ilyeneket írsz?
Semmiképpen ne kezdj bele a szoptatás alatt a 90 naops diétába! Utána azt csinálsz, amit akatsz. Keress fel egy hozzáértőt lehetőleg orvost vagy dietetikust ha jót akarsz magadnak és a babának.
"mert nem vonsz meg magadtól semmi" ezt akartam idézni...
bocsi
Csak egymaga a torna nem elegendő a fogyáshoz. 10 kiló nem nagyon sok, de nem is kevés ahhoz, hogy csak mozgással le tudj fogyni.
Egyébként meg naponta kellene legalább 40-60 percet mozogni, hgoy érjen is valamit. Lehet ez bármi, akár a babával együtt kismama torna.
És mindenképpen kell egy jól felépitett, személyre szabott diéta. Ehhez nagyon jó segitséget kaphatsz egy dietetikustól. Keress fel egyet!
Ezzel a problémával én is küzdök egy ideje, de csak tornával tényleg nem lehet lefogyni. az étrenden bárhogy nem szeretnél kell válltoztatni. Sőt, ha tartós fogyást szeretnél akkor életmódot kell válltoztatni szerintem amibe az étkezésben betartott bizonyos szabályok és a rendszeres mozgás is beletartozik.
Nekem is a kaja okozza legnagyobb gondot.
Én most úgy csinálom hogy csak délig eszem kenyérfélét, időnként édességet, de az édességet megpróbálom kiváltani gyümölccsel, joghurttal ilyesmivel.És este 5-6 után nem eszem semmit. Hidd el csak az első hét nehéz. Ha igazán eltökélt vagy akkor menni fog.
Eredményt nem tudok még irni, mert most kezdtem.
Jah, és kb 20 perces tornát csinálok, sajna többre nincs energiám....
Persze ha szoptatsz, akkor más a helyzet, de az édességet nassot akkor is el lehet hagyni, persze akkor fogyókúrázni tilos, de lehet egészségesebben enni.
Remélem tudtam tippeket adni :)
Egy sorstárs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!