Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » 20 gramm ch és semmi mozgás,...

20 gramm ch és semmi mozgás, vagy kicsivel több ch mozgással? Szerintetek?

Figyelt kérdés
melyikkel érek el valamit? melyik lenne a jobb?
2010. aug. 5. 22:41
 1/8 anonim ***** válasza:
én próbáltam a 20 gramm ch-t, de rettenetesen kimerültem tőle, semmire nem volt erőm. igaz lehet vele fogyni de nekem az sem volt tartós. inkább több szénhidrát és mozgás.legalábbis nekem ez vált be.
2010. aug. 5. 22:50
 2/8 anonim ***** válasza:
20g ch étkezésenként? Az nagyon kevés, legalább 50-70g ch-t egyél minden étkezéssel
2010. aug. 5. 22:56
 3/8 anonim ***** válasza:
20 gramm egész napra :) mivel ez atkins
2010. aug. 5. 22:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindenkit óva intek bármiféle "csodadiétától", a fogyókúra akkor jó, ha csak kalóriamegszorításból áll. 1500 kcal (de minden legyen benne!), és sok mozgás! ;)
2010. aug. 5. 23:33
 5/8 anonim ***** válasza:
én napi 100g körül viszek be ch-t és 200 fölött fehérjét, nekem bejön...
2010. aug. 6. 02:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Vagy 20 g ch és sport.

Az első, max. második héten érezheted kimerültnek magad, amíg a szervezeted át nem áll egy másfajta életmódra.

Figyelj a vitaminok, ásványi anyagok pótlására, napi 3-4l folyadékra és több rost fogyasztására, akkor jó lesz.

2010. aug. 7. 07:04
 7/8 anonim ***** válasza:

atkinsezek mar 3.hete csinalom a bevezeto szakaszt (meg 2-3 hetig folytatom), eddig 6 kilo ment le, es eddig csak egyszer bunoztem (egy kocka suti), szerintem jo es megtanit uralni az ehseged, en pl. mar egy kis adag kajatol is tele vagyok szoval nagyon jo:) mellette tornazok is

en azt ajanlanam, hogy 20g ch plusz mozgas

2010. aug. 7. 21:52
 8/8 Tudor84 ***** válasza:

Még jó, hogy fáradtnak érezted kicsit magad, nem kell tökéletesen 20gr-al indítani, indíthatsz a duplájával is. Azért érzed magad fáradtnak, mert a kis tested megszokta hogy felzabálod a fél hűtőt, idő kell amíg rájön, hogy a kevés szénhidrát miatt a tested zsírjából kell kinyerni az energiát!

Mellesleg 2 hónap -20kgnál járok!

2010. aug. 25. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!