20 gramm ch és semmi mozgás, vagy kicsivel több ch mozgással? Szerintetek?
Vagy 20 g ch és sport.
Az első, max. második héten érezheted kimerültnek magad, amíg a szervezeted át nem áll egy másfajta életmódra.
Figyelj a vitaminok, ásványi anyagok pótlására, napi 3-4l folyadékra és több rost fogyasztására, akkor jó lesz.
atkinsezek mar 3.hete csinalom a bevezeto szakaszt (meg 2-3 hetig folytatom), eddig 6 kilo ment le, es eddig csak egyszer bunoztem (egy kocka suti), szerintem jo es megtanit uralni az ehseged, en pl. mar egy kis adag kajatol is tele vagyok szoval nagyon jo:) mellette tornazok is
en azt ajanlanam, hogy 20g ch plusz mozgas
Még jó, hogy fáradtnak érezted kicsit magad, nem kell tökéletesen 20gr-al indítani, indíthatsz a duplájával is. Azért érzed magad fáradtnak, mert a kis tested megszokta hogy felzabálod a fél hűtőt, idő kell amíg rájön, hogy a kevés szénhidrát miatt a tested zsírjából kell kinyerni az energiát!
Mellesleg 2 hónap -20kgnál járok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!