Atkins bevezető szakasz kibírható?
NAGYON ROSSZ ÚTON HALADSZ, és nem azért, mert Atkinsezel, hanem mert kihagytál egy nagyon fontos tápanyagot : A ZSIRT
Atkinson 80%-a a kajáknak zsir kell legyen, elfelejtetted mit ir a könyv ? Vigyázz, mert ha rosszul csinálod hiába szenvedsz, nem lesz meg a kivánt eredmény
Na zabagép úgy kezdődik, hogy az Atkins diétában tiltott a sajt.... nem tudom minek tetted bele, lényegében hús meg zöldség, ott meg a hüvelyeseket érdemes nagyon kerülni a magas szénhidrát tartalom miatt...pl:borsó, kukorica,bab stb... valamint a krumpli meg a rizs is kerülendő.
Nem tudom, én nagy zabás voltam és az Atkins mellett is néha úgy érzem, hogy zabálok....de még is fogyok, csak kerülni kell a gyömölcsöket, zölikből amit írtam, meg a lisztféléket.
Kerüld a cukrot, édesítőszer, vagy cukor nélkül kávé, ill magas koffein tartalmú italokat!
80% zsír? nem tudom hol olvastad öcsém, de a sloziról sem szállnál le! Simán sovány- vagy épp hogy kövér húsokat eszek és simán pörög a mérlegen a mutató és az izmom sem esik össze, sőt izmosabbnak érzem magam!
Persze semmilyen diétát nem lehet kibírni, ha ez az alap hozzáállás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!