őrültség? De kibírható?
egyik ismerősöm csinált 1 nagyon drasztikus diétát.majdnem 2 hónapig csal almán élt,és csirkemellen. nem mondta meg mennyit fogyott.azóta nem találkoztunk. 175cmes magasságához kb 83kg volt. szerintetek mennyit fogyott? minden nap járt cardio edzésre(1óra)és este is futott tudomásom szerint. rengeteg folyadékot ivott.
kialakulhatott ennyi idő alatt valamilyen hiánybetegség a "diéta" alatt? vagy ez kibirható? vagy csak szövegelt?szerintetek? 2hónapi alma mennyit fogyaszthatta?
-20kg körül?
Szerintem annyira nem őrültség ez. Én is olyan típus vagyok, aki jobban tud a kissé egyoldalú diétákkal fogyózni. Az alma rost és vitamin, a csirkemell pedig fehérje. Szerintem olyan 15 kiló körül fogyhatott, és nincs semmi baja.
A boldog eredményt viszont nehéz lesz megtartani, mivel ha visszatér a régi étrendjéhez, életmódjához, akkor viszakúsznak a kilók.
Elsővel értek egyet. Csak negatív dolgok származnak ebből.
kezdet voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!