154 cm vagyok es 46 kg, de szeretnék 38 lenni. Belekezdhetek a 90 naposba?
Már ne haragudj,hogy ezt írom,de ez ma´r beteges.A 46kg is kevés,de fogjuk rá,hogy jó.
Ha lefogynál 38kg-ra,egyszerüen nem lenne ele´g ásványianyag,és vitamin a szervezetedben.Nem tudom,hogy hány éves lehetsz,de gondolom,hogy tinédzser.
Ha szeretnél egészse´gesen élni,és a késöbbiekben gyermeket szülni,minden hormon probléma ne´lkül,akor hagyj fel az ilyen gondolkodással.
A fogyókúra helyett elégedj meg a sújoddal,biztosan jól ne´zel ki,hejette járj el kocogni,vagy más sportot,és egyél egészségegsen.
En 152cm vagyok es vagy 73 kg....Leadtam tobb mint 10 kg-t a 90napossal tavasszal de ugy 3 honap alatt mind visszaszivargot...
Kedves en nagyon szeretnek 46 kg lenni!!!!!!!!
...es egy dekaval sem kevesebb.
Nagyon gáz vagy! Én 156 cm vagyok, szóval tudom, hogy nem éppen magas vagy, és én vagyok 52 kg, ami szerintem normális. Még a 46 is kevés, nem hogy a 38! Ebbe bele is halhatsz.
Vagy úgy akarsz járni, hogy miközben dug egy pasi, a hasad folyamatosan felemelkedik majd minden egyes lökésénél.
Ez már undorító!
Sajnállak nagyon. Beteg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!