Hogyan fogyjak le egészségesen fogyasztó szerek nélkül?
Figyelt kérdés
Minél gyorsabban le szeretnék fogyni, persze tudom hogy ezt nem lehet siettetni, de minél gyorsabban lefogyok annál jobb. Heti 4-szer járok edzésre, már csak egy étrend kéne. Valaki tud ilyet ajánlani?2019. márc. 26. 20:32
1/5 anonim válasza:
Van a neten egy csomó étrend. Keresgélj, és válaszd ki a leginkább rokonszenveset! Az nem igaz, hogy minél gyorsabban fogysz, annál jobb.
2/5 Szaki19 válasza:
Szerény véleményem szerint az étrenden sem kell drasztikusan változtatni.Fuss napi 1-2 órát réteges öltözékben,plusz kicsit vegyél vissza a rántotthúsból és a sertéspörköltből és minden oké lesz. :) Én 5 évet jégkorongoztam és 5 éve judo-zok...mind a két sport eléggé intenzív és hidd el,csak akkor kellett a súlyom miatt aggódni mikor heteket hagytam ki.
3/5 anonim válasza:
Ha keveset eszel pl. napi kajád kevesebb mint 100 ch, akkor már az intenzív sport nem játszik, séta még ok, plusz vitaminok pl.: B, D, napi Vit., Omega3.
Kizárod a lisztet, a cukrot, semmi gabonaféle köretnek se, max szénhidrátcsökk. kenyér, de csak reggelire.
Csak főétkezésekre eszel gyümölcsöt, közte meg fehérjét, vagy zöldséget ami alacsony ch és sok vizet iszol.
4/5 anonim válasza:
Salátát egyél mindig főétkezésre.
5/5 anonim válasza:
Meg ne süss olajba semmit, max kókuszzsírban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!