Nem gond, ha felcserélem a napokat?
Figyelt kérdés
2008. nov. 10. 09:55
2/7 anonim válasza:
Az előző hozzászólótól várnám a tudományos értékű indoklást, de komolyan, mert kiváncsi volnék rá.
Addig is: itt a rendszeresség , illetve az egézséges táplálkozáson volna a lényeg, bármit is felcserélsz, azt úgy vidd végig, illetve a szénhdrát és keményítő napot illene egyben tartani. Az okát nem tudom, de logikailag ez a két nap kapcsolható össze, a többinek elvben mind1 a sorrendje, valószínűleg eredetileg is csak hasraütés szerűen rendezték be őket. (személy szerint eddig sehol nem találtam bizonyítást, statisztikát, vagy egyéb tudományos értékű infót, hoyg mért ebben a sorrendben vannak)
3/7 anonim válasza:
én ugy tudom nem gond, ha teljes egeszeben felcsereled, nem csak ebed-vacsora szinten.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Megyek hétvégén egy klassz szálodába pihenni, és pont gyümölcsnap is esik bele, de már be van fizuzva, nem szívesen koplalnék ott a kidobott pénzemért.. :)
2008. nov. 10. 12:48
5/7 anonim válasza:
Második felhasználó, kérlek ne nevettess. Ez az egész 90napos hulladék egy áltudományos szemét.
6/7 anonim válasza:
Akkor ez azt jelentené,hogy Hétfő helyett Péntek lesz,Péntek helyett Kedd lesz,Kedd helyett Csütörtök lesz,Csütörtök helyett Szombat lesz,Szombat helyett Szerda lesz,Szerda helyett Vasárnap lesz és Vasárnap helyett Hétfő lesz.
7/7 anonim válasza:
Én különleges esetben fel szoktam cserélni. És így is hat.
Lehet, nem bizonyított a hatás oka, de én ennek köszönhetem a lányomat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!