Nektek mennyire volt hatásos a 90 napos diéta? Nem volt nehéz csak „egyfélét” enni egy nap?
Sziasztok! Ma találtam ezt a diétát,és szeretném elkezdeni. De nem igazán tudom,mennyire lesz hatásos. Mármint a szénhidrát nap nem tűnik vészesnek (határozottan nem!),de a zöldségnap,vagy a víznap...nektek hatásos volt? Mennyire voltatok éhesek közben? Nagyon nem szeretnék átmenni önsanyargatásba,de mindenképp szeretném betartani. Légyszi írjátok le a tapasztalataitokat!
Nagyon-nagyon köszönöm!
Innen nézem az ételeket:
"Nem volt nehéz csak „egyfélét” enni egy nap?"
Már ott bukik a dolog, hogy nem tudsz egyfélét enni ilyen értelemben egy nap, ha nem kristálycukrot vagy zsírt viszel be, akor szinte mindenből lesz benne valamennyi.
13 napja csinálom -5 kg-nál tartok. PErsze én mellette Collagént is használok,ill itthon AB Generator-t ill, bicozok 20-30km-t + séta. NEM önsanyargatom magam,és én is ezen a linket használom.
Viszont víznpot nem tartok, nem is fogok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!