Szénhidrát napon milyen korlátokat érdemes felállítani, h azért ne szaladjon el velük a ló!?!? Sántít nekem ez a süti-torta evés.
Na ja igazad van,védd meg magad :D
Értelek amúgy(bár szerintem biztosan jól nézel ki és ügyes vagy,hogy ledtad azt a sok felesleges kilót)
Igen :D Forgattam a szemem:D Mert hány embernek okozott kárt?:P :D
Amúgy husit,ha fehér mindennap ehetsz.Mert a fehérje kell az izmoknak és a babódnak is,hogy lépést tudj tartani vele :)Mert a 90 napos sajnos az izmot bontja,nem a zsírt.Ez a baj ezzel.Szerintem napközben 1-2 kocka csoki is belefér.(A csokis diétában én is benne lennék :D )A kenyér igen...az az ami nem jó :)De ha te úgy érzed ezt szeretnéd hát mondhatok én akármit :P De én azt mondom az a 3-4 kg pikk-pakk lemegy.
Abban igazad van,hogy ennél rosszabb megoldások is vannak.Köszönöm,hogy elolvastad a linket!(Még akkor is ha lesz.rod :D)
Gratulálok a picihez!
Jó étvágyat hozzá:) A méregtelenítés alap nekem is!
Halgass a férjedre.Ő biztos nem akar rosszat!:)
Nem vagy te olyan buta,hogy akkor tovább csináld ha rosszul vagy.Ez tetszik!:)
Szép estét Nektek is :)
Azt megkédezhetem,h hány éves vagy,és mivel foglakozol? :)
(...ha most leírod,h dietetikus,vagy belgyógyász,akkor maradjunk inkább a Rubint Rékánál... :) :) :) csak viccelek,tényleg érdekel!)
rossz szénhidrát nap: egész nap édesség
jó szénhidrát nap: egész nap teljes kiörlésű gabonafélék, zöldségek.
Szia!
Én rendesen végigcsináltam a 90 napos diétát, alig ment le 3 kg. Akkor volt rajtam még bő 15-17 kg súlyfelesleg. És nem bűnöztem egyáltalán! Víznapot is vasszigorral tartottam.
Szóval nem jött be.
Tényleg sánta a fogyókúra, ha végiggondolod, a keményítőt a szervezeted rövidebb szánláncú cukrokra bontja... a keményítő szénhidrát... tehát 4 napos ismétlésben 2 nap szénhidrát? sok egy kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!