Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » 90napos diéta. Baj lenne, ha...

90napos diéta. Baj lenne, ha így csinálnám? (Részletek lent)

Figyelt kérdés
Szóval ugye van az a 4-es, fehérje-keményítő/zöldség-gabona/szénhidrát-gyümölcs. Havi 1 víznap van előírva. Baj lenne, ha úgy csinálnám, hogy minden 4-es után tartanék víznapot(csak víz), majd 6.nap kilengő(tehát, ami nem férne bele a diétába alapból, pl bol
2018. jan. 19. 10:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%
Én megcsináltam és lefogytam. De nekem iszonyat nehéz volt betartani. Mindig mást kívántam. Amúgy a gyümölcs nem reggeli. Én úgy megutáltam 1,5 hónap alatt hogy utána évekig rá sem bírtam nézni. Hiába eszed meg nem ad komoly energiát 2 óra utàn éheztem mire jött az ebéd. Úgy bírtam ki hogy nyári szünet alatt csináltam, most munka mellett nem menne. És a legfontosabb hogy komoly vitaminhiányom lett a sok gyümölcs ellenére, mert azért sok minden kimarad amire naponta lenne szükség. Szabályosan csomókban hullott a hajam. Nem ért ennyit. Most mindent eszem mértékkel, mellette sportolok és ugyanúgy lefogytam és nem szenvedek.
2018. jan. 19. 20:09
 12/15 anonim ***** válasza:

A vercukor szempontjabol is baromi egeszsegtelen!!!

Gyumolcsot tilos reggel fogyasztani, megemeli a vercukrot, iszonyat gyorsan ehes leszel tole.

Nem beszélve a szenhidrat naprol ami egy egesz napos cukorterheles a szervezetednek!

2018. jan. 19. 22:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

1. Az a diéta, ahol nem számolsz kalóriát, mind baromság, mert nem attól fogsz lefogyni, hogy külön eszed a húst meg a kötetet.

2. Szénhidrátnap, keményítőnap, gyümölcsnap, fehérjenap. WTF? Keményítő=szénhidrát, gyümölcs=szénhidrát. Tehát ez 3 szénhidrátnap, akárhogy is csűrjük-csavarjuk.

3. Fehérje napon is gyümölcs a reggeli, ami ugye szénhidrát. Most akkor szétválasztjuk, vagy nem választjuk szét??!

4. Semmi tudományos alapja nincs, mint ahogy általában ez a divatdiétákkal lenni szokott.

A kalória és a makrók számolása az, ami működik, minden más baromság.

2018. jan. 19. 22:32
 14/15 anonim ***** válasza:
A kötet az köret akart lenni.
2018. jan. 19. 22:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Eleve az a baj, hogy ezt a diétát csinálod, előttem már jól leírták, hogy milyen alapvető baromságok vannak benne. Innentől nem oszt nem szoroz, hogy ötnaponta szétsanyargatod a testedet, belassítod és tönkreb_szod az anyagcserédet egy rendkívül hasznos "víznappal".
2018. jan. 22. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!