Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Tényleg olyan hatásos a 90...

Tényleg olyan hatásos a 90 napos diéta?

Figyelt kérdés
3 honapja szülrtem, sajnos egy betegség miatt nem szoptathattam és el is apadt a tejem. 162cm vagyok és 58 kg, 50-ig szeretnék visszafogyni. Egészségesen próbálok étkezni most is, mozogni viszont elég rendszertelenül mozgok. Hallottam már a 90naposrol, de elég szkeptikus vagyok. Mit tegyek? Van jobb ennél, válasszak mást?
2008. okt. 20. 08:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Én már szinte minden diétát kipróbáltam. A 90 naposat nehéz betartani bár van akinek pont ezért jön be. "Ha már szenved szenvedjen nagyon" alapon. Nekem 100x szimpatikusabb a Norbi féle UPDATE. Azt eszel amit csak akarsz, csak nem a napszak bármelyik órájában. Én reggelire sokszor Feketeerdő tortát ettem habos kapucsinóval mert imádom az édességet, de a nap többi szakaszában sem puffasztott búzán éltem. Sültek, tejtermékek fincsi saláták kerültek a tányéromra. Nem éreztem azt, hogy FELADOM mert megdöglök egy sütiért, hanem arra gondoltam OK süti kell? hát csak reggelig kell kibírnod(nem 90 napig) és olyat választasz a sütis pultból amilyet csak akarsz.

Nem nagy kunszt betartani.

2008. okt. 20. 12:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Előző hozzászólónak: Bocsika, de nem ez volt a kérdés.

Másrészt szerintem egyáltalán nem nehéz betartani. Én csináltam a Norbit. Hetekig csak 1-2 -es kajákat ettem. Egy dekát nem fogytam. Igaz, nem mozogtam, de akkoris!

Én nem hallottam még ennél sikeresebb diétáról. A környezetem nagy része ezzel fogyott le. (Mások az Atkins-szel, de az nekem önsanyargató)+ itt sem kell várnod 90 napot a sütire, ugyanis szénhidrátnapon tortát ír, ajánlott vacsinak. Tehát itt is megengedheted magadnak, ugyanúgy mint Norbinál.

Kérdésedre a válasz: Ha körülnézel a neten, vagy akár itt, láthatod mennyien csinálják, és mennyien le fogytak tőle. Én még nem hallottam olyat, hogy vkinek nem sikerült volna így. Abszolút betartható, és mindent ehetsz, csak nem mindegy melyik nap. Sztem remek dolog!

2008. okt. 20. 12:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindkettötöknek!
2008. okt. 20. 13:24
 4/5 anonim ***** válasza:

szia,

a 90 napos diéta szerintem is jó, bár én nem használtam, de a tesóm remekül lefogyott tőle huszonakárhány kilót. Be is tudta tartani, pedig ő aztán egy nagy zabagép. Első alkalom után sajnos vissza is hizott, miután a sikereken felbuzdulva letelt a 90 nap és újra a szokásos mennyiséget és minőséget ette. de másodszorra is le tudott fogyni a diétával, és reméljük most úgy is marad.

2008. okt. 22. 11:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Én már 3szor álltam neki dekára mindent betartottam és egy dkg sem fogytam tőle. A környezetemben többen is fogytak 15-25kg-t is. Biztos nagyon jó, de ezek szerint nem mindenkinek a szervezete reagál rá megfelelően.
2008. okt. 22. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!