Hatalmasat vétettem a keményítő napomon. Mit tegyek?
A második válaszadó kegyetlenül megmondta :S
Na mindegy.
Én azt tanácsolom, ne hagyd abba, és ne is kezdd újra, hanem csináld máshogy. Ne éhezz, mert akkor megint így fogsz járni. Biztos vannak olyan ételek, amiket szeretsz, és beleférnek a diétába (pl fehérje napon különböző saláták fehér hússal nagyon jók tudnak lenni, vagy keményítő napon olaj nélkül sütött krumpli, sütőtök, kukorica, szénhidráton pedig káposztás tészta, makaróni paradicsomszósszal...) Szerintem nem olyan hatalmas gond ez az egy nap vétkezés, ne ilyet többet tényleg ne csinálj. A kenyeret meg kerüld nagy ívben.
Lefogyni nem könnyű, lemondással, áldozattal jár. Ha könnyű lenne nem mászkálna annyi túlsúlyos ember az utcán, és ide sem érkezne annyi kérdés. Én akiket ismerek ilyen embereket, mind évek óta küzdenek, diétáznak hogy lefogyjanak .
Lehet ,sőt biztos, hogy valamit nem jól csinálnak, de Ők megérdemelnék az eredményt. A kérdező viszont nem, neki úgylátszik nem fontos az egész, hiszen nem érdeklik a legalapvetőbb szabályok sem, és hidd el újra megteszi (itt a karácsony)
De nem baj, kell lenni kövér embereknek is, nem lehet mindenki jóalakú.
Az előttem író viszont azt nem érdemli meg, hogy ide írjon, mivel értelmes hozzászólása nincs, csak lehurrogja azt aki megmondja az igazat.
Már nem aktuális a témához szólni,de valakinek hátha segít aki vissza olvasgat mint én most.
Keményítö napom lett volna 1 hete,és utaznunk kellett messzire,így nem volt megoldható a fözés.vajas felvágottas zsemlét kellett ennem hogy szédüljek vezetés közben,Másnap kezdtem megint fehérje nappal,és folytattam ahogy kell.Igaz egy hete áll a súlyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!