Tanács kellene. Úgy érzem izmot is bőven vesztettem, hogyan tudnám helyesebben folytatni?
Újévi fogadalomként vettem rá magam arra, hogy neki induljak ismét a fogyásnak. 20 éves vagyok, és 191 centimre ütöttem a 102.5 kg-ot. Sokaltam és nekiindultam visszafogott étrendel a kardiónak. Rengeteget futottam, és mellette némikor gyakorlatok is voltak. Most kb másfél hónap után mintha 9 kg lejött volna róllam. Örültem neki persze, de már ismerúsök is szemmel észrevették, hogy a felsőtestem totál mintha "beesett" volna, alul pedig maradtam amilyen. Hasam is kisebb, de van még mit ledolgozni, fenekemet meg sose sehogy nemtudtam megszabaditani a feleslegtől, pedig az ami engem a legjobban idegesit. Guggolások, futás, stb és igysem. Felsőtestben látszólag vesztettem izomból, amivel persze nem is számoltam. Tanács kellene hogy hogyan folytassam tovább? Hanyagoljam a cardiót és szedjek proteint edzések mellé?
Tervben úgy volt hogy lemennék 85-87 kg-ra, és utánna mentem volna neki a tömegnövelős erőnléti edzésnek. Fenekemről, derék és hasról leakartam minden erősen látszódó zsirpárnákat.
Ti hogyan folytatnátok a helyemben a fogyást kevesebb izomvesztéssel? Köszönöm
Szia:)
A futas nagyon hasznos es segit szoval azt ne hagyd abba probalj meg 4-5 km -t naponta futni,kocogni!
Ezek mellett az etkezesedre figyelj oda ne igyal cukros uditoket csak vizet esetleg tegyel a vizbe egy kis citromot:)
Ne egyel semmilyen edesseget,vagy egyeb cukros etelt!
Hogy izmosodj csinalj gyakorlatokat ha beirod hogy has vagy fenek gyakorlatok otthonra kifog adni nagyon sokfelet sot ilyenbol meg applikáció is van szoval tolthetsz is le!:) egy het alatt ezzel 4-5kg is fogyhatsz csak az etrendet tartsd be!:)
Ha nem volt megfelelo feherjebeviteled akkor valoszinuleg izmot is veszitettel.
A feherjepor kiegeszitesnek jo, emellett figyelj h a napi etkezesed jo legyen. Pl csirke, tura, natur joghurt, sok zoldseg is jo feherje forras. Mellette kezdj el edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!