Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Igaz, hogy a 90 napos diéta...

Igaz, hogy a 90 napos diéta okozhat veseproblémát és egészségtelen?

Figyelt kérdés
2008. okt. 10. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Igaz. Egészségtelen.
2008. okt. 10. 20:04
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
Nem csak ezt, hanem sok mást is.
2008. okt. 10. 22:28
 3/6 anonim válasza:
61%

<b>!!!NEM!!!</b>

És határozottan, nem!

Nem tudom, hol hallottad, vagy honnan veszed ezt.

Mi lenne a 90 napos diétában egészségtelen?

Az hogy napi rendszerességgel eszel gyümölcsöt ami a vitaminpótlás alapja.

A rostban gazdag zöldségek?

(bár itt zárójelesen megjegyezném hogy ezeket mind alapos mosás után fogyasztva!)

Több ismerősöm csinálta már!

120 kg-ról először 95re aztán 1év elteltével ismételte akkor 105ről 85re fogyott és azóta tartja a súlyát a szétválasztásos étkezéssel.

Bnőm most fut neki harmadjára.

Eddig egyikük sem produkált hasonló, sőt semmilyen tünetet!

És most én is csinálom!

Rajtunk kívül még több ezren, millióan, és én még soha sem hallottam olvastam efélét, sem párom aki alaposan utánaolvasott!

2008. okt. 10. 23:48
 4/6 anonim ***** válasza:
40%

Gondolj bele, miért lenne az egészségtelen, ha egy nap csak egyfélét eszel? Az én eddigi étrendem 100x rosszabb volt, mint ez, még sincs semmi bajom. Ez legalább rendszert ad, és tulajdonképp nem sok dologról kell lemondanod.

A vesét egyébként sem értem, a gyomorbajokon esetleg elgondolkoznék, de sose hallottam még senkitől, hogy baja lett volna tőle...

2008. okt. 13. 17:04
 5/6 anonim ***** válasza:
63%
Csak egy rövid kérdés azok,hoz akik nem tartják egészségtelennek. Egészséges az a diéta ami gyomorégést, émelygést általános rossz közérzetet okoz? Mert,hogy a túl sok gyümölcs okozhat ilyet.
2008. okt. 13. 17:37
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
Nekem nincs ilyen problémám. + a méregtelenítés sosem árt a szervezetnek. A gyomorégés a sok savas gyümölcs miatt van, de ezeket ki lehet kerülni. Az emélyegésről meg annyit, hogy korlátlan mennyiségben lehet aznap enni, tehát aki szédülős, az egyen többet.
2008. okt. 14. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!