S. O. S. A 90 napos diétát holnap kezdem el, reggelire lehet enni 2 db narancsot? A többi lent--------->
Figyelt kérdés
ezen az oldalon nem irja h narancsot lehet enni, de azon kívül számos gyümölcsöt felsorol,de narancsot nem.
Lehet e enni reggelire 2 db narancsot , mondjuk 2 db alma helyett?
A válaszokat előre is köszi mindenkinek:))Légyszi válaszoljatok, még ma!
2010. ápr. 30. 08:04
21/25 anonim válasza:
16 éves?Fiatalka vagy még,elég lenne neked akkor mozgás és kevesebb kaja :)(vagyis este 6 után már ne egyél)
22/25 A kérdező kommentje:
Tegnap kezdtem a diétát.
És mozgok..
Minden másnak egy óra bicajozás , és mindennap 20-40 felülés, és 20 más gyakorlatot csinálokXD:D
2010. máj. 2. 11:19
23/25 anonim válasza:
22:37 vok.
Az az én véleményem, csak nem akarom mindenhol leírni. Sportolok, rendesen kajálok (minden nap fehérje, ch, zsír), eszek 5-6x, sokszor már nem is kívánom a kaját, és kockás a hasam!
24/25 anonim válasza:
22:37 értem,köszike a választ :)
Kérdező,ügyes vagy akkor ha nem hanyagolod a mozgást :)
25/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek:))
2010. máj. 3. 06:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!