Ha valaki végigcsinálja, akkor nem jön vissza utána a leadott felesleg?
a barátnőm nemrég kezdte el,csak érdekelne hogy tényleg nem fogja visszahízni? nem szeretném ha feleslegesen szenvedne.mert most már látszik rajtaj,hogy fogyott,de nem szeretném ha csalódna.és magamat is felkészítem egyben hogyha mégis.köszi a válaszokat.
amugy én nem nagyon vagyok ezzel tisztában,mert nincs szükségem fogyókúrára,ezért kérdezem.
aki csinálja,annak minden elismerésem,sok kitartást,hajrá. :)
Melyik diétára gondolsz?
Egyébként a diéta csak akkor nem jön vissza, ha ésszel csinálod, és utána, amikor elérte a súlyt, amit elképzelt magának, akkor is megtartja a diétát, csak nem olyan szigorúsággal. Gondolj bele, hogy diétázik, emiatt átalakul a szervezete, aztán megint visszatér a régi rossz étrendhez, hát a legtöbb esetben visszatérnek a leadott kilók. Ezt hívják jojó effektusnak. Ha jól csinálja és nem ész nélkül diétázik, hanem életmódon is változtat, akkor nem szabad visszatérnie a leadott kilóknak.
És ami még nagyon fontos, hogy mozogjon, mert meggyorsítja a fogyást, és lassítja a visszahízást!
odafigyelni majd rá,mint odafigyelni majd a barátnőmre. :)). mivel anonim oldal ezé megírtam volna ha nekem kéne a help.xD.
amugy köszi.:)
Ajánlom neked ezt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__90-napos-dieta__80..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!